Lapas

pirmdiena, 2011. gada 5. septembris

Mežrozīšu milti

Man tā kā nedaudz ir apnicis meklēt speciālas bezkviešu receptes un satraukties, vai tā kūka/ pankūkas turēsies kopā un vai būs ēdami. Sekas mēdz būt dažādas:


 1) uz bijušo kursabiedru - tā nu ir sanācis, ka dzīvojam 5min attālumā no ViA absolventes ;) ballīti, kur bija atbraukuši arī LV dzīvojošie ex-kursabiedri cepu, protams, kūku. Vienkārši variēju visus pieejamos bezkviešu miltus dažādās proprocijās. Kaut kā īsti nepaskatījos un daudz rīsu miltu vietā piebēru daudz griķu miltus. Man tā kūka nelikās ēdama, bet bērni ēda vairāk kā parasti un pāri palika tikai 1 šķēlīte :)

2) Svētdienas vakarā ļoti gribējās pankūkas, sajaucu vieā bļodā 250grami biezpienu no Latvijas, 2 pārgatavojušos banānus, 3 olas, 250ml pavecu kefīru, 100ml 3% pienu, griķu  miltus (joprojām domādama, ka tie ir rīsu), smalkos kukurūzas miltus (rupjie ir ideāli garšīgi kūkās, bet ne pankūkās) un ieraudzīju, ka plauktā stāv mežrozīšu milti - kāpēc ne? :) Efekts no mezrozīšu miltiem bija skaista krāsa, nezinu vai garšā arī kas mainījās. Didža vērtējums bija, ka šīs pankūkas bija daudz garšīgākas nekā tās, ko cepu no gatavajiem bezglutēna miltu pankūku maisījumiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest