Lapas

otrdiena, 2013. gada 14. maijs

Eksperimentu ballītes noformējums


Atradu melnrakstos kaudzīti ar iesāktiem ierakstiem par mūsu jau sen pagājušo eksperimentu ballīti bērniem. Nupat ir sajūta, ka dzīve sāk ieiet sliedēs, tad nu pildu solījumus!


Skats pēc balītes


Ielūgumus (ja jums būs eksperimentu ballīte, droši izmantojiet sagatavi, ierakstot savu tekstu) ieliku ziploc maisiņos un salīmēju virsū ar zinātni saistītus simbolus un kādā piektdienā izvadājām visiem pa pastkastītēm.  Pirmdien nespēju vien atkauties no bērnu jautājumiem par ballīti, visus bija sajūsminājis ielūgums, kas man pašai nešķita nemaz tik ideāls, bet svarīgākais, ka bērniem patika :)





Nākamais solis bija jauno zinātnieku tērpu sagatavošana. Bērniem domātas aizsargbrilles man pieņemamā cenu kategorijā tā arī nekur neatradu. Izlēmu iztikt ar laboratorijas halātiem un vārdu zīmītēm.




Laboratorijas halātus





pagatavoju no S izmēra pieaugušo baltiem T-krekliem, kurus priekšā pa vidu pārgriezu uz pusēm un augšējo malu slīpi nogriezu mazliet, lai izskatās pēc V veida kakla izgriezuma. Bērni bija sajūsmā par halātiem un arī vārdu zīmītēm, lūdza pielikt atpakaļ, ja bija nokritušas (taisīju tās ielaminējot lapiņas un otrā pusē pielīmējot mazu knaģi) un ņēma uz mājām līdzi.

Uz ārdurvīm un laboratorijas durvīm uzlīmēju shematisku un ļoti atbilstošu "ceļa zīmi" (izdrukāju un ielaminēju, lai var izmantot atkal pie nepieciešamības),








Dzimšanas dienas virtene tika pagatavota izmantojot tematisko jau citos rotājumos pamanīto zaļo smaidīgo mēģeni. Izdrukāju, ielaminēju un salīmēju kopā ar karsto līmi. Daudz laika pagāja, īsti nezinu vai bija vērts :)





Pie lampām piekāru Kristiānas uz vārdadienu gatavotās virtenes.




Kā svarīgs noformējuma atribūts noteikti bija laboratorijas tipa trauki - mēģenes, mērglāzes, ap pudelēm un citiem izmantojamiem traukiem uzlīmēju tematiskus simbolus. Tos fotogrāfijas var redzēt atsevišķo eksperimentu aprakstos.

Te melnraksts apraujas un lai tā arī paliek :)

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest