trešdiena, 2013. gada 29. maijs

Bezlaktozes, bezolu pilngraudu rabarberu keksiņi

Sajauc bļodā 40 grami griķu miltus ar 40 gramiem pilngraudu auzu miltiem un 60 gramiem pilngraudu rudzu miltiem un 60gramiem kviešu miltiem, pievieno 50 gramus cukura, 1 tējkaroti cepamā pulvera un šķipsnu sodas, 2 ēdamkarotes kakako. Otrā bļoda sajauc 1 ēdamkaroti samaltu melno čia sēklu ar 4 ēdamkarotēm ūdens, pēc pāris minutēm pievieno tām 50ml valriekstu eļļu un 15ml citronu eļļu, kārtīgi samaisa, pievieno 175ml mandeļu pienu. Trešā bļodā sagriež vienu lielu rabarberu. Sajauc visu bļodu saturu kopā, pilda formiņās un cep 20 minūtes 225 grādos aukšas-apakšas režīmā.



Rezultāts negaršos bērniem, kam negaršo griķi, vai kuri pieraduši, ka keksiņi ir pufīgi un saldi. Mums noderēja lieliski gan botāniskā dārza piknikam, gan brokastīm!

Iedvesmu receptei smēlos te.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest