Atradu melsnrakstos šo ierakstu un sapratu, ka vakardienas pikša ir bijusi otrā garšīgā zivs recepte mūžā, nevis pirmā!
Sagriež kartupeļus un burkānus ne pārāk lielos kubiciņos, pievieno pusatsaldētu pikšas fileju un zaļās pākšu pupiņas (haricots verts), pārlej ar vistas buljonu (varbūt tāpēc man garšoja?) pievieno melnos piparus, sāli, taco garšvielu, rozmarīnu, tzaziki garšvielu un vāra zem vāka līdz kamēr dārzeņi mīksti. Sagrieztu sīpolus sautē sviestā līdz kamēr caurspīdīgs, tad pievieno rudzu miltus un maisa līdz viendabīga masa, tad lēnām pievieno 2 krūzes bezlaktozes pienu, kaut kur pa vidu vīnakmens cieti
Pielej klāt dārzeņiem, pavāra, pielej baltvīnu. Pieber riiveetu apelsiina mizinju.
Pasniedz
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru