Lapas

otrdiena, 2013. gada 6. augusts

Izrotāts un klāts pikniks jaunlaulātajiem!

Viens no uzstādījumiem jaunlaulāto kāzu ceļojumam bija: jaunais vīrs nedrīkst būt izsalcis! Ilgi nebija jādomā, lai saprastu, ka šo prasību vēlamies ietērpt ļoti skaistā izpildījumā. Uzjautāju izmaksas vieniem, kas nodarbojas ar āra rotāšanu, sapratu, ka tas ir kosmoss un nav tā vērts pavisam noteikti un kopā ar vedējtēvu Didzi izdomājām konceptu piknika vietas pie dīķa vītola ar pīlēm rotāšanai. Dienu pirms kāzām konkrētajā vieta Salaspils botāniskajā dārzā pie dīķa ar pīlēm iespraudām zīmi 




un vienojāmies ar kāzu floristi no Baltezera (Dainuvīte, 28351035, baltezers.ziedi@inbox.lv), ka atbrauks uz Salaspili un izrotās vītola zarus ar ziediem un lentītēm kāzu krāsās





un uz zemē noklātajiem baltajiem galdautiem novietos puķu kompozīciju (kuru  mēs vēlāk varējām izmantot vienam citam pārsteigumam).




Ēdinātāju piesaistīšana bija pārbaudījums manai cilvēkmīlestībai. Paturot pie sevis uzzināto par Latvijas ēdinātāju izpratni par klientu servisu, termiņiem un ieinteresētību, es no sirds varu ieteikt izvēlēties HE grupu un viņu banketu menedžeri Aneti!





Anetes (anete.potosova@gmail.com, + 371 20260608) atbildes visas bija ļoti savlaicīgas, atsaucīgas un iedrošinošas, viņa bija gatava nākt pretī un no pirmās sekundes bija sajūta, ka strādājam komandā! Anete pat atveda līdzi no restorāna iepriekšējās dienas maizi, ar ko barot dīķa pīlītes.  Cena šādam izbraukuma pasākumam bija ļoti sakarīga uz vienu personu un gardi bija bezgala! Mēs noteikti sadarbosimies ar Aneti atkal!



Brīdī, kad mūsu romantiskajam piknikam uzbruka lietus, daudz nedomādama Anete palīdzēja visu pāri palikušo pārtiku (bijām krietni pārspīlējuši tomēr to līgavaiņa izsalkumu, vismaz kāzu dienā pusdienlaikā tik vien spēja, kā 2 porcijas apēst) sapakot un brienot pa potīti dziļām peļķēm vēl paspēja pateikt: "vedējmāt, jūs saudzējiet savas kurpes"!

PS. Šie visi ir mani telefonfoto, gan jau reiz parādīšu arī skaistās oficiālās bildes :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest