Lapas

otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Ko bērni maina solījumos, kas doti draugiem?

Pēc atkal jau fantastiski pavadītās gadu mijas ( ja neskaita pašas pusnakts sēras par visu, kas šogad zaudēts), puspajokam, bet vairāk jau nopietni apsolījāmies turpmāk vairs nedomājot kopā pavadīt visus 31. decembrus.


Un tad es atcerējos,
kā kāda draudzene no Līgo svētku svinēšanas kompānijas pirmoreizi neatbrauca uz pasākumu, jo viņas 5gadīgā, šķiet, meita gribēja pavadīt Līgo nakti kopā ar savu simpātiju. Atceroties, ka šogada 31. decembrī Kristiāna esot "žņaugusi" mūsu vedēju meitu Kati un Kate, savukārt, "smacējusi" un spērusi Kristiānai un pēc tam atkal raudājusi, jo Kristiāna pāri darījusi (redzot "smacēšanu" sapratu, ka abas ir vienādās svara kategorijās un ka vecāki tur neko nemainīs), aizdomājos par to, vai viegli būs turēt draugiem doto solījumu :)

Kāda ir jūsu pieredze ar 3 gadniekiem un lielākiem, kas savā starpā nesadzīvo, kamēr vecāki draudzīgi pavada laiku kopā? Cik iejaukties (mana metode - nekaunināt vienu, jo allaž abi vainīgi, bet abus savest kopā, runājot panākt salabšanu - pagaidām darbojas), cik reaģēt, cik satraukties?


- Posted using BlogPress from my iPad

1 komentārs:

  1. Es arī pagaidām cenšos izrunāt situāciju, jo, kā likums, tā strauji mainās - ātri vien apbižotais kļūst par apbižotāju un otrādi..

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest