Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 16. februāris

Kur es pērku Montessori materiālus? #2

Jūs jautājat, es atbildu:) Man ir sakrājušies daudzi jūsu jautājumi, bet šis par veikaliem ir pavisam vienkārši atbildams.

Pievienotas 2 LV veikalu saites

www.gudrasgalvas.lv - neko tur neesmu pirkusi, gruti, manuprāt, lietojams katalogs, bet  plašs klāsts

www.maras.lv - pirku Saules sistēmu, ar kvalitāti esmu apmierināta

www.absorbentminds.co.uk - kopā ar piegādi un VAT, nesanāk pārāk lēti, bet, ja kooperējas pa grupām, tad piegādes izmaksas var sadalīt.

www.rosaturm.de - daudz letāka gan piegāde, gan  materiāli, tikai apjomi nav tik lieli, tāpēc var nākties gaidīt, kamēr  uztaisa pasūtījumu.

www.montessoriprintshop.com - drukājami kartīšu materiāli. daudz laika paiet uz latviskošanu, a ko padarīsi :)

http://www.montessoriforeveryone.com/  - šeit daudz labu bezmaksas drukājamu materiālu. Maksas materiāli krāšņāki, sķiet, kā iepriekšējā saitē. Daudz laika paiet uz latviskošanu.

Un kur jūs pērkat materiālus, no kā gatavot bērnam izglītojošas aktivitātes?

10 comments:

  1. http://madebyjoel.com/

    Ielūkojies šajā saitē....daudz kas ļoti foršs...man ir viņa grāmata, kas tika pirkta caur amazoni...

    Sanita Kossoviča

    AtbildētDzēst
  2. Rimi! :) (šodien nopirku trauciņus zemes formu taisīšanai, aizmirsu vienīgi veidošanas masu.. :D) un Tiger. un balonu veikalā. un pērļu veikalā. un pie Evelīnas. :) es laikam neko "īstu" neesmu pirkusi. žēl tik lielu naudu ieguldīt tik īslaicīgā priekā (spriežot pēc tā, ka cilindru blokus jau esat gatavas pārdot!!)

    AtbildētDzēst
  3. Sanita - Joels taisa tādas lietas, ka man bail, ka tur vajag juveliera pacietiibu :D nav taa?

    Zane - būs jāuzraksta par vietām, kur pērku izejmateriālus, jā :) Ko tirgo Evelīna? :) par cilindriem arī būtu daudz ko teikt, varbūt taps reiz ieraksts par materiālu lietderību, bet īsumā: Kristiānai parastie cilindri interesēja no gada līdz divu vecumam, tagad viņai tie ir daudz par vienkāršu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labdien! Sakiet, vai ir iespeja no jums vai kada nopirkt lietotus Monetssori materialus, kas lidz ar to butu leetaki? Piem., tos pashus cilindrus? Paldies, Evija

      Dzēst
    2. Labdien! Vai butu iespeja nopirkt kadus vairs nelietotos Montessori materialus no Tevis vai kada cita attiecigi par zemaku cenu? Piem., tos cilindrus? :0)

      Dzēst
  4. Beta: uzraksti lūdzu par materiālu lietderību, jā. Skatījos video par rozā torni, bet nu nekādi nespēju iebraukt, kur tas noslēpums... un vai parastie kluči, piemēram, neattīsta to pašu.

    AtbildētDzēst
  5. Tikko kā es apsolu, tā ieraksts top un neuztop :D ir pārāk daudz iecerētu tekstu :D cerams, kādreiz :)

    AtbildētDzēst
  6. Beta: Kuru no grāmatām par Montessori Tu ieteiktu kā labāko man, ja gribētu tā koncentrēti izlasīt koncepciju un uzdevumu tipus, kas dodami bērnam ap 3 gadu vecumu?

    AtbildētDzēst
  7. Beta - kā pirmā grāmata mājās, manuprāt, ļoti labi der pirmā no šīm trim.

    http://ligakrista.blogspot.com/2011/03/50-montessori-blogi-angliski.html#more

    bet man citas "pirmās grāmatas" nav bijušas, nemācēšu salīdzināt, bet zinu, ka šo daudzi atzinuši par labu "pirmo grāmatu"!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest