Lapas

otrdiena, 2012. gada 28. februāris

Ciemiņu grafiks atkal atdzīvojas - tātad ziema beigusies!

Nupat jau tik daudzi (viesi) saplānoti, ka būs beidzot detaļās jāatjauno "Gaidam ciemos" sadaļa. Daži jau zina, bet lai ir skaidrs ikvienam - nav tā, ka mēs gaidam ciemos tikai tos, ar kuriem esam draugos jau mūžību :) Man ciemiņus ļoti patīk uzņemt, Kristiāna arī ir pārlaimīga par viesošanos un Didzis ir tīri apmierināts, tātad jebkurš, ar ko mums kāds kopīgs hobijs (galda spēles, Montessori pedagoģija, pārgājieni un pārbraucieni utt) var droši pieteikties ciemos, mēs tieši vakar viesu istabā ieviesām divguļamo gultu :) Pašiem sava terase arī ir! ;)

5 komentāri:

  1. Cik drosmīgs un iedvesmojošs aicinājums!

    AtbildētDzēst
  2. kopīgs hobijs nozīmē ļoti daudz ;) nu nevar galda spēļu spēlētājs būt tāds, ar kuru nav patīkami spēles kopā uzspēlēt :)

    AtbildētDzēst
  3. Kurā Stokholmas daļā jūs dzīvojat? Gribu kaut kad uz to galu doties bezbērnu pasākumā pie draugiem ciemos, viņi netālu no Mörby Centrum dzīvo.

    AtbildētDzēst
  4. ...ja ciemiņu daudzums liecina par ziemas beigšanos, tad jāsecina, ka neviens tik ļoti nerāvās izbaudīt Tevis izdaudzināto skaisto Zviedrijas ziemu! :D visi labi saprot, ko Zviedrijas ziema patiesībā nozīmē, īpaši jau siltummīlis - es ;)))

    AtbildētDzēst
  5. Mir - tajā pašā daļā, kur tavi draugi :) Morby Centrum ir mums tuvākā metro pietura, lidz kurai mums ar mašīnu minūtes 7as :)


    Daphne - :P vismaz šeit uz vietas esmu atradusi cilvēkus, ar ko dalīties priekā par ziemu!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest