Lapas

trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Garšas kārpiņas mainoties ik pa x (7?) gadiem

Pirms kādiem daudziem gadiem es pēkšņi vienā dienā sāku ēst ķiplokus, kurus līdz tam necietu ne acu galā. Atceros pat ļoti skaidri to dienu  - biju veikalā, Somijā un pēkšņi izdomāju, ka gribu ēst ar ķiploku sviestu pildītu bageti. Citas garšas kārpiņu pārmaiņas nav bijušas tik drastiskas  - nesen pēkšņi patiesi sāka garšot glazēti sīpoli, bet arī iepriekš tos varēju norīt :) Pēkšņā kulinārā aizraušanās ar superproduktu - chia sēklas - nav garšas bāzēta gan un šonedēļ pēkšņi esmu kļuvusi brokoļu cienītāja. Līdz šim zināju, ka veselīgi un mēģināju ēst, bet bieži nesanāca. Un tad - tadā, vispirms brokoļu pankūku ģeniālā recepte un šodien ar nelielām atkāpēm tapa pasta ar brokoļiem un čia sēklām un Kristiāna man nodemonstrēja, cik perfekti viņa māk ēst spagetti ar dakšu un karoti! Tētis esot iemācījis!


1 komentārs:

  1. smitten kitchen broccoli slaw arii ir ljoooooti garshiigs, tikai tur vajag tieshaam labu brokoli, sezonaa, nevis paartikas pleevee iepakotu ziemas viduu.

    Laura L

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest