ceturtdiena, 2012. gada 25. oktobris

bezkviešu un bezlaktozes spirulīnas putra

No nosaukuma izklausās, ka pusdienās jau divas dienas pēc kārtas ēdam tukšu gaisu ;)



Foto es neriskēšu likt, jo šis ir nepievilcīgākais ēdiens manā pavāra mūžā, bet ne nebija nemaz negaršīgi:)

Uzvāra auzu pienu, pievieno auzu pārslas, iemaisa pusotru  tējkaroti (uz katru puslitru piena) spirulīnu, maisa, kamēr izšķīst un 2 saujas chia sēklas, vāra, kamēr gatavs. iegūst  gaiši zaļu putru, kuru, pievienojot tai vecmāmiņas vārīto zapti, var apēst tieši tik, cik ir izsalkums. Otrajā dienā jau apēdās vairāk kā pirmajā, bija jau sarasts ar zaļo krāsu! ;)

6 komentāri:

  1. :))) vai vajag vārīt spirulīnu? varbūt vnk iemaisīt beigās, kad jau gatava.
    / šokolāde man sanāca jocīga

    AtbildētDzēst
  2. Domā vārot pazūd labumi? Viņa tik grūti šķīda jau pienā, ka gatavā putrā diezi vai būtu šķīdusi..

    AtbildētDzēst
  3. O, atradu labu saskaņu - griķi ar spirulīnu, bet sāļie, un var pat ar nedaudz sojas mērci:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o! griķi manējiem garšo un sojas mērce arī! ir arī saldie griķi?

      es atkal sataisīju nakts jogurtu un par daudz to spirulīnu sit cauri, nevaru saprast vai medus kaudze palīdzēs, vai patiesi gāzt laukā to labumu..

      Dzēst
    2. Jā, reizēm cilvēki griķus ēd arī ar cukuru:)

      o, ar jogurtu ar varētu būt intresanti..

      Dzēst
  4. Var taisīt arī neēdamas lietas, - foršus sāls skrubjus ar spirulīnu, sejas maskas. Sarīko kādu "šreka ballīti" :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest