Lapas

otrdiena, 2011. gada 4. oktobris

Jaunākās metodes studēšanā

Būt studentam pēc paša gribas un ne dēļ papīra ir jauki līdz brīdim, kad tuvojas gala eksāmeni, bet vīrs ir ļoti bieži komandējumos, bērns prasa savu, pie tam ir jāatrod jauna māja, kur dzīvot ne savā valstī, jāņemās ar visu citu loģistiku un mājsaimniecību, jācīnās ar zviedru kastīšdomāšanu. Miegs nāk šausmīgi, bet naktis ir vienīgie brīži, kad mācīties. Iekurinu mūsu atvērto kamīnu, brīdī, kad acis krīt ciet, pielieku pāris pagales, tātad nedrīkst iet gulēt, jo atstāt atvērto kamīnu degam nedrīkst. kamēr pagales izdzisušas, miegs jau pārgājis un tā pa apli vien. Pagaidām esmu uzkārusies uz tā, ka nevaru atrast elektronisko versiju kosmiskās audzināšanas pirmajai daļai:)

5 komentāri:

  1. Beta: kad savulaik mācījos astroloģiju, tad pasniedzējs teica - ir Saturna žēlabas un ir Jupitera žēlabas. Saturna žēlabām raksturīgi, piemēram, ka nav ko ēst, ir auksti, trūkst resursu utt. Jupitera žēlabām - ka nav super super super labi apstākļos, kad ir super super labi. :D

    AtbildētDzēst
  2. un ko viņš ieteica lietot pie šīm Jupitera žēlabām? :)

    AtbildētDzēst
  3. Beta: viņš smējās viegli (brīvi), jo uz savas ādas gana daudz bija izbaudījis gan vienas, gan otras.

    AtbildētDzēst
  4. Daphne: par studenta būšanu pēc paša gribas ir patiesi kaifs, bet tas vārds "eksāmens" goda vārds ir kā bieds galvā. Atceros, kad bija jābeidz masāžu kurss ar teoriju un praksi, - pēkšņi tīrās šausmas, lai gan līdz tam visi visu zina un ar prieku mācās! Kaut kas tur tīrs ar tiem eksāmeniem nav, lai gan - ja ar prieku mācās, rezultāti turpat ar garantiju arī vienmēr labi :)

    AtbildētDzēst
  5. "Būt studentam pēc paša gribas un ne dēļ papīra ir jauki līdz brīdim, kad tuvojas gala eksāmeni" tieši šī daļa mani attur visvairāk no studēšanas klubos, skolās utml. zinot savu draņķīgo atmiņu un visa veida uztraukumu eksāmenos pagaidām to nedaru. Bet vai kā gribētos.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest