otrdiena, 2012. gada 4. septembris

Čurosi - churros - čurros: spāņu mūķeņu deserts!

Didža vārda dienā Madridē atklājām tradicionālo spāņu desertu - čurosus un uz dzimšanas dienu izlēmām ar Kristiānu uzdāvināt tētim paštaisītus čurosus brokastīs! Sanāca dievīgi un tagad, kad esam pagaršojuši Stokholmā pieejamos čurosus ir skaidrs, ka paštaisītajiem stāv blakus tikai Madrides kafejnīcā pieejamie - visādi savādāk - mājās gatavotie ir visgardākie!




Recepte no šejienes 1:1,  kanēli nelietojam un pūdercukuru arī ne vienmēr 



Kristiānai, protams, ļoti garšo un arī ļoti patīk gatavot čurosus. Viens no manus nervus visvairāk prasošajiem  meitas  darbiņiem virtuvē, jo jādarbojas ar karstu eļļu  - bet tiekam galā tīri labi!



Lai neapšķebina dūšu komplektā tiek piedāvāti mocarellas-tomātu-bazilika salāti:)

6 komentāri:

  1. Recepte izskatās laba! Tieši gribās kādu cepumiņu... Būs jāpamēģina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzmanīgi - šie nav cepumiņi! Gaisīgi un kārdinoši :)

      Dzēst
  2. Izskatās varen garšīgi. Kārdinoši. Noteikti būs jāpamēģina. Paldies!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies! Ja sanaks garsigi, pacienasu Tevi SFI :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atceries par karsto šokolādi - bez tās - nekāds čuross nav čuross :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest