Bet es šodien izgudroju jaunu ribiņu mērci :) Ribas apkaisa ar ķiploku pulveri, vai ierīvē gabaliņos sagrieztus ķiplokus un liek grillēties. Kad gatavas, liek uz škīvja un pārlej ar mērci, kas gatavota katliņā uzvārot un 10 minūtes karsējot puskrūzi bezkonservantu kečupa, puskrūzi sarkanvīna, ceturtdaļu krūzi sarkanvīna etiķa, 2 tējkarotes Vorčesteras mērces, 2 ēdamkartotes brūkleņu zaptes un 2 ēdamkarotes Sambal Oelek čili pastas.
- Posted using BlogPress from my iPad
Beta: labi, ka Tu pati spēj atcerēties tās sastāvdaļas. Vai bija garšīgi? Nu, jā - kas ir garšīgi. Pēc Tavām receptēm priekšstats, ka garšīgi ir tad, ja katru dienu garša ir citāda!
AtbildētDzēstŠodien sildīju sev pusdienām un sapratu, ka vienu sastāvdaļu esmu gan aizmirsusi!
AtbildētDzēstBija ļoti garšīgi, ar asu pēcgaršu, meitai nedevām daudz, tikai pagaršot un pati atzina, ka stiprs :)