sestdiena, 2012. gada 9. jūnijs

Dzeltenā maltās gaļas mērce



Tējkaroti sviesta izkausē pannā, apcep 500g cūkas malto gaļu, kamēr cep pārkaisa ar melnajiem pipariem, sāli un maltām krustnagliņām(šī ir ļoti būtiska garšas nianse visā buķetē), ieplucina iekšā lielu sauju svaigas salvijas lapu un mazu sauju svaiga bazilika lapu, kad apcepusies pievieno krūzi kukurūzas graudu un 380g konservēto turku zirņu, 
bagātīgi  pievieno kaltētu timiānu, turpina sautēt, kad šķidrums no konservētajiem turku zirņiem iztvaicējies, pievieno krūzi mammas gatavotā "ķenča" (tomāti, sīpoli, kabači utt). Pasniedz ar makaroniem. PS. Tiem, kam garšo - noteikti iederās arī konservēti ananāsi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest