Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 15. marts

Želantīna izrakumi

Uztaisīju krāsainu želantīnu iekš keksa formas ar plastmasas dzīvnieciņiem iekšā un radās nodarbe vispirms pusotrai stundai un tad vēl pāris dienām pa pusstundai, kamēr sapelēja, būs jāatkārto.





3 komentāri:

  1. Tu lasi manas domas! Pie Ž burta tā īsti vēl neesam pieķērušās, bet kā vienu no punktiem esmu iecerējusi želeju! :)

    AtbildētDzēst
  2. Vizuāli izskatās papretīgi, bet, zinot, ka pašai patīk ķēpāties pa tādām lietām un ka parasti tās papretīgās lietas patiesībā ir foršākās, šķiet, Jums tur gājis ļoti jautri. :)
    Taču šoreiz atzīšos - lai cik ilgi pētu bildes, man nav ne jausmas, ko Kristiāna dara ar to želeju...un kas tie par krāsainajiem krikumiem apkārt un traukos...
    -žirafe

    AtbildētDzēst
  3. Zane - malači, ka tik sistemātiski pieejat burtiem!

    Raimonda - Iesākumā K pētīja dikti ilgi, skārās klāt tikai ar vienu pirkstu, taustīja, jo tāda struktūra ir kas jauns, tad, sapratusi,ka tur ir dzīvnieciņi, pārkrāmēja ar karoti turpu šurpu starp daudziem traukiem. vēlme tikt pie dzīvnieciņa lika skaties ar rokām klāt un tad jau aizgāja, abas rokas iekšā un mīcīšanās :) krikumi ir no krikumu līmēšanas bļodas - viens no rekvizītiem radošajā stūrītī, kur ir iekšā viskautkas,kas var noderēt tad, kad gribas darboties ar līmi :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest