Apcep ļoti rupji sagrieztus 3 vidējus sarkanos sīpolus eļļā, lai caurspīdīgi, pievieno klāt smalki sagrieztas 4 puķkāposta rozetes, pacep nedaudz un tad pievieno 500g kvalitatīvu vistas malto gaļu, apcep. Pievieno 250 ml vistas buljonu, 3 saujas saldētu presētu spinātu, 1,5 tējkarotes zaļo karija pastu, pieber sāli un iemaļ baltos piparus, sautē līdz buljons iztvaikojis, pievieno 2 ēdamkarotes ķiploku krēmsiera, 150g 30% krējuma un 200g creme fraiche, pasautē un pasniedz! Ģimenei tik ļoti gribējās ēst, ka kukurūza un čedara siers palika nepievienoti :))
Atvainojos, bet nemāku taisīt skaistus ēdienfoto, bet man jāpiefiksē priekš sevis! |
Beta: man ļoti patīk jaunā opcija, ka tiek piedāvāti papildus ieraksti apskatei! :)
AtbildētDzēst