Lapas

trešdiena, 2012. gada 7. marts

Badāc!

Manā dzimšanas dienā bija pa kripatiņai no visa man dārgā: mamma ciemos un mēs izstaigājāmies 15km pa Stokholmu, vedéjmāte arī ciemos ar savu apburošo personību klātienē un vedējtēvu video zvanā, iestaigājiens vecpilsētas galda spēļu veikalā, kur visi esošie uzreiz šķita draugi,nemaz nerunājot par pārdevēju ar zviedriem neraksturīgu cinisku humora izjūtu. Telefonsarunas un sveicieni ar draugiem visā pasaulē. Pašgatavotas vakariņas, kūka, uz galda ziedi pat no Latvijas vesti, gards vīns, sarunas vistuvāko lokā. Ļoti rimti un sirsnīgi. Un tad šonakt - badāc - drudzis un gripa. Sen, sen nav tāda satikta. Kūpinu priežu ēterisko eļļu Valmieras draugu dāvinātajā trauciņā un domāju vai gripa ir tikai gripa (c.Freids), vai arī mājiens ar mietu, ka .... (vienīgā ideja ir, ka vairāk laika jāvelta lasīšanai, bet varbūt, ka es kautko nesaprotu) ...


- Posted using BlogPress from my iPad

9 komentāri:

  1. Cik jauks apraksts, kaut arī vīlies nobeigums. Veseļojies!

    AtbildētDzēst
  2. Gripa ir tikai gripa... bet labi ja var palasīt!

    AtbildētDzēst
  3. "Mūsu piesārņotais dzīvesveids, stress, aizvainojumi, dusmas, tas, ko ēdam, dzeram – mēs uzkrājam sevī nevajadzīgās lietas un vielas, no kurām organismam kādreiz ir jāatbrīvojas. Faktiski gripa ir kā akūta un diezgan strauja organisma attīrīšanās. Tātad to var uztvert arī ļoti pozitīvi – kā organisma sakārtošanos, kad visi atkritumi organismā augstā temperatūrā tiek sadedzināti. Gripa nav jāuztver kā nelaime. Un, ja to uztver tādā veidā, ar saaukstēšanos diezgan viegli tiek galā." citāts no homeop.

    AtbildētDzēst
  4. Nova - bet kāpēc tam jānotiek tieši tad, kad mamma ciemos? Varēju tak attīrīties arī nedēļu pēc?

    AtbildētDzēst
  5. mans variants - sacepies par ciemiņiem un imunitāte uzkārās. bet pareizais būs Tevis pašas variants, tā ka.. sajūti. no otras puses, šim jautājumam kāpēc nav jēgas, ja vien to neuzdod pati sev un uzreiz arī atbildi, un tā "kāpēčo", kamēr vairs nav, ko teikt. un atbilde atnāks sajūtu līmenī. Lai izdodas:)

    AtbildētDzēst
  6. Man un nav vairs ko teikt izklausās no zinātniskās fantastikas sērijas, bet es atbildi sapratu uzreiz kā bērns atnāca no dārziņa - tikai ar mammu tuvumā es varēju kvalitatīvi ļauties izslimoties :)

    AtbildētDzēst
  7. nu bet lieliski, nu!:) ar kāpēčošanu nekādas fantastikas nav, tā tāda sevis inventarizācija un atbrīvošanās no liekām pārliecībām, ļoti ieteicama profilakses nolūkos:)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest