Lapas

pirmdiena, 2011. gada 31. oktobris

Guļamistabā pie sienas mums Salvadora Dalī glezna

Mājas meklēšanas process ir nervus, enerģiju,  laiku, labo omu apēdošs, bet fakts paliek fakts, ka ar 1. janvāri mēs dzīvosim citā mājā, vēl nezinām tieši kur, bet ceram, ka tepat tuvumā dārziņam.


Amizanti vērot mājas īpašnieku reakcijas, kad viņi saprot, ka mans jautājums par debespusēm ir uzdots ne jau tamdēļ, ka esmu saules mīlis. Sākotnēji  visi zviedri kā viens liela savu māju terases, kas atrodas dienvidu pusē un istabas logus, kas uz dienvidiem, priecājas par rīta sauli, kas spīd logos. Sapratuši, ka es meklēju terasi uz ZR un gribu mosties svaigā istabā, viņi domā, ka es jokoju un nespēj noticēt, ka domāju to nopietni.

Viņdien, apskatot vienu māju ezera krastā un esot virtuvē (kas man ļoti būtiska šajā dzīves posmā), es norādu uz man pilnīgi nesaprotamu iekārtu melnā krāsā, kuba formā, un jautāju, kas tas ir - par lieliem smiekliem man un pilnīgu neizpratni mājas īpašniecei - izrādās, ka tas ir televizors. Mans paskaidrojums, ka mēs TV  neskatamies vispār, liek īpašniecei izbrīnītai jautāt: ko tad jūs vakaros darāt? (bet skaļi šo jautājumu tomēr neuzdot). Visās mājās, ko esam redzējuši ir paredzēta vieta TV arī guļamistabā, nu jau mākam uz to nereaģēt ar šausmām.  Pirms gada, tiesa, mājā, kurā tagad dzīvojam,  abi ar  Didzi nespējām valdīt pēkšņo sašutumu, kad īpašnieks mēģināja iegalvot, ka šo TV viņš labprāt atsātu mums lietošanā. Mums tur tagad stāv Salvadora Dalī  glezna.

6 komentāri:

  1. jā, televizors ir evils, bet tam var būt dažādi pielietojumi.
    es to veiksmīgi izmantoju, lai no datora uz lielāka ekrāna - TV- skatītos visādas labas mūsu izvēlētas un novilktas filmas.

    AtbildētDzēst
  2. dumi tie zviedri nudien

    AtbildētDzēst
  3. Dievs dod, lai televizors un Hello Kitty būtu lielākais ļaunums, par ko uztraukties.

    AtbildētDzēst
  4. Jā, fleur, ir pat vēl labāk - šobrīd nav ne helokitija, ne televizora. lielākā ļaunuma lomā ir tumsa, kas iestājas puspiecos ;)

    AtbildētDzēst
  5. Lai veicas ar mājas meklēšanu!

    Ja man tagad būtu iespēja darīt lietas pa savam prātam, tad TV mums nebūtu dzīvojamā istabā, bet gan atsevišķā, tikai tam paredzētā telpā. Un tā noteikti būtu telpa, kur es pati visai reti iegrieztos:)

    AtbildētDzēst
  6. Daphne: ar to TV ir tā, ka es noteikti gribētu, lai man ir, to pašu vērtīgo filmu un labas mūzikas dēļ, bet ne vairāk. Tai pašā laikā, ja vien es varētu, manā pašreizējā guļamistabā TV nebūtu, bet... tas tur ir un, tā kā ne mana druva, tad jāņem par labu, kā ir. Pati smejos - smukumpriekšmets, jo mūžā to neesmu ieslēgusi, tehnika guļamistabā tabu! Dalī glezna laba alternatīva, turklāt man tas onkuld patīk :))

    Līgucīt, lai daudz enerģijas mājas atrašanā!!! Ķer!!!! :))

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest