Lapas

trešdiena, 2016. gada 17. februāris

Aplam jauka (pirmā) grāmata bērnam angliski + 15% atlaide tās iegādei

Multilingvālisms jau no bērna kājas ir viena no manām pārliecībām un reālajā saskarsmē daudziem no jums esmu stāstījusi, kā mēs sākām Kristiānai 2 gadu vecumā lasīt priekšā grāmatas angliski no "izlasīsim un uzzināsim zinātne" sērijas - vispirms rindkopu vai pat lapaspusi angliski, pēc tam to pašu brīvā tulkojumā latviski. Šīs grāmatas nu jau daudzas atradušas ceļu pie jūsu bērniem un ceru, ka arī sešgadniekiem šī metode darbojas.



Uz lasīšanu priekšā tikai angliski (bez tulkošanas) pārgājām 4 gadu vecumā, kad Kristiāna jau arī bija sākusi pati runāt angliski. Nu ir jāsper nākamais solis un Kristiānai pašai jāsāk lasīt angliski. Vai nu tāpēc, ka skolā lasīšana ir obligāta kā pēc pulkstens vai tāpēc, ka Kristiānai paralēli tas notiek 3 - 4 valodās, lasītkāre ir mazāka nekā tā varētu būt monolingvālam 7gadniekam, tāpēc jo īpaši atlasu grāmatas, ko iegādāties Kristiānai priekš pašas lasīšanas angliski un vakar atradu patiesi fantastisku, personalizētu grāmatu: 

"Mazā meitene/zēns, kas pazaudēja savu vārdu". 


Pasaka, kas veidota balstoties uz bērna vārda burtiem ar mīlīgiem zīmējumiem un aizkustinošu saturu - stāsts, kas beidzas ar bērna vārda atrašanu :)





Mums šī grāmata kalpos kā Kristiānas lasītprasmes veicinātāja (tomēr iegādājos zviedriski, jo Kristiānai šobrīd labāk padodas lasīt zviedriski, ne angliski), bet jums tā var kalpot kā pirmā grāmata, ko lasīsiet priekšā savam divgadniekam vai astoņgadniekam svešvalodā. Pavisam ir pieejamas grāmatas deviņās dažādās valodās, ja nu gadījumā kāda cita nevis angļu valoda ir jums prioritāte!

Ja grāmatas pasūtīšanai izmantosiet šo saiti, tad iegūsiet 15% atlaidi.


2 komentāri:

  1. Tik superīga ideja un skaists izpildījums! Noteikti pasūtīšu arī saviem puikām un varbūt arī kādam citam bērnamkā dāvanu! Paldies, Līga! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks,ka noderēs. Ja tas ir būtiski - neesmu līdz galam droša, ka ar savu vārdu caur manu saiti vari dabūt vairāk kā vienu grāmatu ar 15% atlaidi, bet pavisam noteikti vari to iegūt, ja otru grāmatu pasūti, piemēram, ar vīra vārdu :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest