Lapas

trešdiena, 2014. gada 15. janvāris

Pikša ķirbjos

Pikša joprojām ir vienīgā zivs, kuru pa retam gatavoju. Tā kā esmu, kā jau minēju, "iztukšot mājās esošo ēdienu" omā, tad bija vien no saldētavas jāņem ārā tur esošā pikšas fileja un jāatkausē, jāaplej ar vistas buljonu, jāpievieno ļoti smalki sasmalcināti - ķirbji, nedaudz burkāna, brokoļa un dzeltenās paprikas, jāpārkaisa ar citronpipariem, sāli, papriku, kuminu un jāliek vārīties. Kad dārzeņi gatavi, jāpievieno blakus katlā uzvārītie neveselīgie balti rīsi (esmu sev apsolījusi nepirkt brūnos vai sarkanos, kamēr nav izēsti esošie krājumi(0) un viss kopā vienā katlā jāpasutina. Ģimene ēda gardu muti, nemaz nezinot, ka ēd daudz ķirbjus un brokoļus :) Pasniedzu ar zirņu dīgstu kaudzīti pa virsu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest