Izvāra rīsus
(tā kā es šobrīd esmu aizrāvusies ar “apēst krājumus”, tad lietoju jasmīnu, bet
domāju, ka ar brūnajiem rīsiem varētu būt vēl labāk), tiem pievieno konservētu
kukurūzu, kubuciņos sagrieztu papriku, atkausētus saldētos tomātus, sarīvētu
burkānu, visu samaisa kopā ar blakus pannā kokosriekstu eļļā un medū apceptiem
tītara filejas gabaliņiem, kas pirms tam marinēti Vorčesteras mērcē.
Pievieno
kurkumu, citronpiparus, kariju, baziliku. Visu kopā pasutina zem vāka un
pasniedz ar rūgušpienu. Ēdiens sanāk maigs, bet asumiņam virus saber daudz jo
daudz dīgstus – kressalātus, sinepju un redīsu dīgstus, piemēram.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru