otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

Janvāra plovs ar tītara gaļu un dīgstiem

Izvāra rīsus (tā kā es šobrīd esmu aizrāvusies ar “apēst krājumus”, tad lietoju jasmīnu, bet domāju, ka ar brūnajiem rīsiem varētu būt vēl labāk), tiem pievieno konservētu kukurūzu, kubuciņos sagrieztu papriku, atkausētus saldētos tomātus, sarīvētu burkānu, visu samaisa kopā ar blakus pannā kokosriekstu eļļā un medū apceptiem tītara filejas gabaliņiem, kas pirms tam marinēti Vorčesteras mērcē. 




Pievieno kurkumu, citronpiparus, kariju, baziliku. Visu kopā pasutina zem vāka un pasniedz ar rūgušpienu. Ēdiens sanāk maigs, bet asumiņam virus saber daudz jo daudz dīgstus – kressalātus, sinepju un redīsu dīgstus, piemēram.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest