Lapas

pirmdiena, 2014. gada 13. janvāris

Kā uzdāvināt laiku?

Kristiāna dāvanā no vecākiem pagājušogad Ziemassvētkos saņēma pašu dārgāko, kas mums ir ko dot un ko bērnam patiesi vajag! Laiku. Gribējās, lai laiks ir īpašs un iesaiņots. Tad nu tapa dāvanu kartes, kas ne tikai uzdāvināja laiku, bet arī tika noformētas atbilstoši šībrīža Kristiānas interesei lasīt vienkāršus vārdus.





Katrai kartei (pavisam kopā 7) vienā pusē bija rakstīts Mamma vai Tētis un otrā pusē tāds laiks kā Akvaparks, Cepumu cepšana, Balets, Galda spēles utt. Kartes bija no kartona, aplīmētas ar pašlīmējošo apdrukātu papīru.

Kristiāna pirmo reizi saņēma šāda tipa dāvanu, bet priecājās ļoti un pāris dāvanu kartes gribēja izmantot tulīt, Ziemassvētku ceļojuma laikā, mēs neatteicām un sapratām, ka dāvanu kartes ir kļuvušas par vairākas reizes lietojamām, lai nebūtu tā, ka pirms jaunā gada sagaidīšanas jau visas iztērētas. 

Un amats mums rokā un tikko ļoti mīļš mans draugs dzimšanas dienā arī saņēma kartiņu, kas uzdāvināja kopīgu nedēļas nogali mūsu ģimenēm. Kā jau pieaugušajam, bonusā nāca arī par naudu nopērkamas atrakcijas tajā nedēļas nogalē :)


Vai jums arī ir interesantas idejas laika iesaiņošanai? :)

1 komentārs:

  1. Kā jau ierasts, komunikācija notiek Twitter un FB vidē, nevis te, bet,lai ideja nepazūd: (Linda Apine) šogad dēla, dzimšanas dienā būs iespēja izrīkot vecākus. Darīsim, ko jubilārs gribēs. No rīta pasniedz to dāvanu karti, un lai tad zēns domā!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest