No nosaukuma izklausās, ka pusdienās jau divas dienas pēc kārtas ēdam tukšu gaisu ;)
Foto es neriskēšu likt, jo šis ir nepievilcīgākais ēdiens manā pavāra mūžā, bet ne nebija nemaz negaršīgi:)
Uzvāra auzu pienu, pievieno auzu pārslas, iemaisa pusotru tējkaroti (uz katru puslitru piena) spirulīnu, maisa, kamēr izšķīst un 2 saujas chia sēklas, vāra, kamēr gatavs. iegūst gaiši zaļu putru, kuru, pievienojot tai vecmāmiņas vārīto zapti, var apēst tieši tik, cik ir izsalkums. Otrajā dienā jau apēdās vairāk kā pirmajā, bija jau sarasts ar zaļo krāsu! ;)
:))) vai vajag vārīt spirulīnu? varbūt vnk iemaisīt beigās, kad jau gatava.
AtbildētDzēst/ šokolāde man sanāca jocīga
Domā vārot pazūd labumi? Viņa tik grūti šķīda jau pienā, ka gatavā putrā diezi vai būtu šķīdusi..
AtbildētDzēstO, atradu labu saskaņu - griķi ar spirulīnu, bet sāļie, un var pat ar nedaudz sojas mērci:)
AtbildētDzēsto! griķi manējiem garšo un sojas mērce arī! ir arī saldie griķi?
Dzēstes atkal sataisīju nakts jogurtu un par daudz to spirulīnu sit cauri, nevaru saprast vai medus kaudze palīdzēs, vai patiesi gāzt laukā to labumu..
Jā, reizēm cilvēki griķus ēd arī ar cukuru:)
Dzēsto, ar jogurtu ar varētu būt intresanti..
Var taisīt arī neēdamas lietas, - foršus sāls skrubjus ar spirulīnu, sejas maskas. Sarīko kādu "šreka ballīti" :)
AtbildētDzēst