Lapas

otrdiena, 2014. gada 23. septembris

Ūdens ballīte 5gadniekiem

Kristas Kristiānas jūlija beigās līdz šim tikušas dažnedažādi atzīmētas, šogad laika apstākļi ļoti lutināja siltummīļus un izlēmām svinēt svaigi, slapji un koši!



Ļoti ērti, ka visus ballēties gribošos bērnus ieved mājās vienlaicīgi, aši visi rindiņā uz vannasistabu pārģērbties un aidā laukā uz laistīšanos!




Labākas izklaides par mētāšanos ar ūdens baloniem es neesmu pieredzējusi bērniem vasarā. Varu tikai ieteikt sākt tos pildīt laicīgi, ja vien nav paredzēts, ka to darīs bērni paši, jo pirksti kļūst nejūtīgi ātri vien un 100 gab ir minimums, ar ko sākt foršu pasākumu.

Smiekli, prieks, izskriešanās.



Nav lielāka prieka, kā kādu no vecākiem padarīt par mērķi. Uzreiz ir trešā elpa klāt un atkal var skriet kā traki.



Kad visi izskrējušies seko pasākuma mierīgā daļa - zīmēšana uz ūdens. Vispirms meitenes kopīgi uzzīmē dāvanu gaviļniecei un tad katra savu. 


Visi izbauda brīnumu kā zīmējums no ūdens tiek pārnests uz papīra un saņem to līdzi uz mājām. Vēlāk arī vecāki tiek izbaudīt šo brīnišķo nodarbi.


Kādā brīdī pienāk laiks ballītes svaigajai sadaļai un galdā tiek celtas svaigās kūkas. Avokado kūka ar zemeņu mērci aiziet uz urrā

Un tāpat šokolādes siera kūka. Šīs abas kūkas ēdām vēl kādu laiku, jo saldētavā var glabāt krietnu laiku. 


Ap saulrieta laiku labākā draudzene ar mammu palīdz savākt ūdens balonu atlikumus, atceramies par ģimenes foto un laimīgi atvadamies. Ballītes noskaņa un atvadīšanās no draugiem tik sirsnīga, ka pat taksometra šoferis iesaistās ;) 



Daudz laimes Kristām un Kristiānām vārda dienā :)











Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest