Lapas

ceturtdiena, 2014. gada 29. maijs

Japāņu tītars

Šodien bērnudārzā pavasara koncerts, visi bijām mājās ātrāk kā parasti un pēc vakardien vakariņās vīra pasniegtajiem pelmeņiem man atkal bija iedvesma gatavot.
Sagriež tītara fileju gabaliņos, strēmelītēs vai kā nu katram tīk, ieliek sakultā olā, tad apvārta tempura miltos un visbeidzot sezama sēklās. Liek cepties sakarsētā  kokosriekstu eļļā. Cep, kamēr skaisti brūns un kraukšķīgs.



Pasniedz ar salātiem, kas taisīti no visādiem dažādu lapu salātiem, kam pievienotas paipalu olas, loki, citronu sula, sāls, vīnogu kauliņu eļļa. Mērces vietā pārlaista ar svaigi spiestu apelsīnu sulu. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest