Lapas

svētdiena, 2011. gada 20. marts

Pierast dzīvot vieniem pašiem nevis dvīņu mājā..

Galda spēļu biedru meklēšana Zviedrijā lēnām tiek uzsākta, katram jaunam cilvēkam, ar kuru tiekamies "ciemos" es tieši vai netieši uzjautāju par attiecībām ar galda spēlēm - pagaidām bez rezultātiem, kuriem būtu potenciāls novest mūs situācijā, ka varam atsākt pa nakīm sestdienās spēlēt. Runājot Kristiānas vārdiem: "Es tikai pamēgināšu, un man sanāks".




Pēdējo divu nedēļu laikā vienīgie diskomforta brīži Stokholmā bija saistīti ar kūkām - izcepšanas vakarā, kad saproti, ka nav kam aiznest pusi kūkas un sekojošo 3 dienu brokastīs, kad bija jāēd kūka.

Bet šodien tiek svinēta uzvara cīņā ar vismaz šo kaimiņatkarību - es Rīgā  atradu tortes formu 18cm diametrā, kas man ļaus atkal itin bieži cept kūkas, bet neradīs apēšanas problēmu un neatgādinās, ka aiz sienas nav domubiedru!

12 comments:

  1. mums līdzīgi, un tepat Latvijā. bet mums cita problēma - izvēlēties spēli, kas patīk abām pusēm.

    AtbildētDzēst
  2. shada rakstura jautajumus mes risinaajaam shaadi:
    1)paplasinam kompaaniju un tad jau parasti savaacas vairaakums par labu kaadai speelei
    2)piemerojam noteikumus taa, lai abiem interesanti - Scrabble, piemeram, spelejam taa, ka vardu liek tas, kuram ir ko likt, lidz ar to otram nav vairs intereses nez cik ilgi domaat vaardu ideaalo un pirmajam nav garlaiciigi :)

    AtbildētDzēst
  3. mes vakar tikam pie Scrabble :) un pamegjinaajaam divataa, liidz miegs muus piebeidza :D Agris ar nelielu paarsvaru mani pieveica... :( tas gan pateicoties tam , ka man vismaz peedeejos triis raundus tika tikai liidzskanji :D Liene

    AtbildētDzēst
  4. Kopjs mes spelejam aatro variantu, Scrabble ir kluvis daudz interesantaaks :D 4ataa gan to, iespejams, nebutu tik viegi istenot un tad jau ari nevajag, jo kamer puisji domaa, paareejie var plapaat :)

    AtbildētDzēst
  5. Vārdu liek tas, kuram ir ko likt ;) Līdz ar to Didzis nemeklē ideālo vārdu, bet liek to, ko pirmo (otro?) ierauga! Vēl ātrāk viņš tikai Ligretto ir spēlējis :D Uzvar viņš, protams, tik un tā, bet pavisam cita garša spēlei! :)

    AtbildētDzēst
  6. tam vareetu buut divi skaidrojumi: vai nu uzdevu paaraak aizpliivurotu jautaajumu, bet taa kaa tas ir loti maz ticams, tad visdrizaak esam bijusi paraak aiznemti ar 10 gadu neredzeeshanaas sarunaam :)

    atgadini nakamreiz pajautaat!

    AtbildētDzēst
  7. Klau, tu līdz šim esi atradusi galda spēļu biedrus un vietu? Mans draugs brauc spēlēt uz Flemingsberg ar draugiem reizi divās nedēļās otrdienu vakaros. Viņš var tevi paņemt līdzi, ja gribi!

    AtbildētDzēst
  8. Dace - ideālā gadījumā mēs meklējam cilvēkus, kas brauc pie mums, lai vīrs arī dabon spēlēt, bet uz tavu piedāvājumu ir tikai viena atbilde - gribu! :)

    AtbildētDzēst
  9. Man jautājums par galda spēlēm, ko var spēlēt kopā ar bērnu (4,5 gadi) :) Vai esat atklājuši kādas foršas spēles, ar kurām bērns tīri labi tiek galā, bet arī vecākiem ir interesanti?
    Mums šobrīd ļoti topā ir UNO (kur regulāri uzvar bērns) un Blokus, bet gribas vēl kaut ko ... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, mums ir identisks vecums un spēļu ir gana! pierakstu rakstāmo tematu sarakstā, "stay tuned":)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest