otrdiena, 2016. gada 12. aprīlis

Turpinam grilsezonu ar trusi

Sadalīju trusi (mēs trusi allaž pērkam www.mierini.lv) kā pienākas (es sekoju šīm norādēm: http://www.jamieoliver.com/videos/how-to-joint-a-rabbit/), ierīvēju ar sāli un manām iecienītākajām garšvielām trusim un vistai:



ievietoju maisiņā kopā ar divām lielām saujām šķaidītu tomātu (kas "nāk" no saldētavas) un atstāju ledusskapī marinēties uz stundām piecām. Tāpat stundas piecas lieku mērcēties koka iesmiņus, kas vēlāk grillēsies uz grilla kopā ar trusi.

Meita sadur visu uz iesmiem, vīrs visu sacep (arī kartupeļus salmiņos uz pannnas turpat oglēs) un perfektas vakariņas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest