Lapas

trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

Mūsu naktsmājas citādākā Tenerifē un pa ceļam Madridē

Lai pašai ir tumšos ziemas vakaros ko palasīt, šoreiz mēģināšu pa mazam ierakstam rakstīt jau laicīgi un publicēt bezvadu sakaros un pievienot pašu fotogrāfijas tad, kad tikšu pie "īsta" Interneta.



Daudzos ceļvežos izpratne par ceļošanu kopā ar bērniem un tam piemērotām naktsmājām ietver sevī uzturēšanos tikai viesnīcas un tai piegulošās teritorijas rajonā. "šī vieta ir ideāla jūsu atpūtai ar bērniem, te ir viss, ko jūs varat vēlēties, jums nebūs jāpamet viesnīcas teritorija, lai pavadītu neaizmirstamu atvaļinājumu savas ģimenes lokā" bija teikums pēc kura izlasīšanas sapratu, ka būs vien pašai jāpēta un jāmeklē, neviens neko gatavu neiedos, jo īpaši, ja gribam atrast "citādāku Tenerifi":) Šoreiz naktsmājām neizvēlējāmies "brīvdienu māju", kā ierasts, jo lielāko daļu laika pavadīsim ārpus "mājām" un iespēja ietaupīt īrējot dzīvokli (ar virtuvi, veļasmašīnu)ar terasi ar skatu http://www.flipkey.com/el-medano-condo-rentals/p292345/








Apskatīju gan www.hotelmegasearch.com,gan www.airbnb.com, bet galu galā mūsu izvēli atradām www.tripadvisor.com



Tā kā atpakaļreiss mums ir salīdzinoši agri no rīta tad izvēlējos naktsmītni tuvumā lidostai. Tā kā īrējam mašīnu, nepētīju sabiedriskā transporta iespējas.

Turpceļā uzturēšanās Madridē ir ļoti īsa un reiss uz Tenerifi ir pus7 no rīta (jāceļas pēc 3 stundām), tāpēc arī šeit būtiskākā bija viesnīcas atrašanās tuvumā lidostai un 24diennaktī pieejamais bezmaksas transports uz/no lidostas. Atpakļceļā mums būs 24stundas ko baudīt Madridi, tāpēc arī lūkojāmies, lai gana tuvu būtu sabiedriskais transports. Mūsu izvēle, ko atradām www.booking.com, ir Hotel Clement Barajas http://www.booking.com/hotel/es/clement-barajas.en.html?aid=311076;label=hotel-92590-es-4btmMCsLRegGcPWgcaB_cwS4271847450;ws=&gclid=CPzT_oD4vK8CFYEKfAodD13Fyw

Pirmais iespaids ir ļoti patīkams, recepcijā laipni piedāvaja iespēju iedzert bezmaksas kafiju, pirms mūs 4os no rīta viesnīcas šoferis aizvedīs uz lidostu.


- Posted using BlogPress from my iPad

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest