Lapas

pirmdiena, 2011. gada 19. decembris

Atcerieties pateikt labo! Ikdienā!

Gluži nejauši uzzināju, ka kādu man nepazīstamu mammu manis rakstītais par Kristiānas aktivitātēm ir iedvesmojis īstenot mūsu darīto un vēlāk sākt rakstīt pašai savu emuāru.

Uz manu aicinājumu atsūtīt pasta adreses arī saņēmu daudz nepazīstamu cilvēku adreses, kas saka paldies par to, ka rakstu.

Atcerieties ikdienā pateikt sev līdzās esošajiem labos vārdus, pat, ja domājat, ka viņi zina, ko jūtat. Pasakiet tos arī nejaušajiem garāmgājējiem.

Ļoti patīkami uzzināt, ka vēl kādam bez tiem, kas ilgojas pēc mums Latvijā (lai gan viņi, protams, ir mana auditorija, kam apzināti rakstu) ir interesanti šeit iegriezties.

Atvainojos visiem, ka šobrīd nerakstu. Jūsu šodienas labie vārdi liek saņemties. Es vispirms atklāšu metodi, kā šīs ziņas nogādāt uz mēnesi tētim un tad jau atkal rakstīšu visiem - tētim, mammai, draugiem, kaimiņiem un virtuālajiem draugiem :)


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Täby,Sweden

2 komentāri:

  1. raksti vēstules kladītē. raksti visu, kas uz sirds. un kad būsi izrakstījusies tukša, to kladīti varēs mierīgi sadedzināt ugunskurā un aizsūtīt dūmus kaut vai uz Mēnesi.

    AtbildētDzēst
  2. Prieks, ka raksti. Nav svarīgi - īsi vai gari teksti, ar bildēm vai bez, par nopietnām lietām vai par to, kas apkārt, ikdienas vai pa retam. Jauki palasīt, uzzināt ko jaunu, tā teikt, sākt dienu savādāk. ;)
    Paldies!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest