piektdiena, 2015. gada 8. maijs
Bezkviešu cukīnī pankūkas cepeškrāsnī
Cukīnī ir viena no retajām ēdienu sastāvdaļām, kuru Kristiāna, līdz ko kā atpazinusi, negrib ēst. Tāpēc gatavojot šīs pankūkas, diemžēl, sāku ar to, ka nomizoju 3 vidēja izmēra cukīnī un sasmalcinu tos.
Pēc tam ar rokām izspiežu, cik vien daudz šķidruma iespējams. Sarīvētajiem cukīnī pievieno 1 krūzi (kopš regulāri iedvesmojos no ASV receptēm, aizvien retāk izmantoju virutves svarus) saplucinātu svaigo mocarellas sieru, puskrūzi rudzu miltus, puskrūzi sarīvētu cieto sieru, tējkaroti Himalaju sāls, 2 olas (vegāni var mēģināt šo aizstāt ar čia sēklām, piemēram), sīpolu pulveri un žēvētus ķiplokus (noteikti der svaigi, bet svaigus ekoloģiskos nevaru te veikalos atrast, tad lietoju garšvielas no eko-veikala). Veido piciņas, liek cepeškrāsnī karstā gaisa režīmā uz 190 grādiem un cep līdz zeltainas.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru