Lapas

ceturtdiena, 2013. gada 7. marts

Sieviešu "tiesību" aizstāves aizgriežas un nelasa

Es jau te iepriekš bildu , ka man drīkst dāvināt pannas un kastroļus. Tad nu lūk - vīrs vēlas uzdāvināt man dāvanu dzimšanas dienā, bet labi zinot, ka mana gaume nav paredzama un esmu izvēlīga - aicina līdzi iepirkties. Ar nelielu stīvēšanos piekrītu. Liels mans pārsteigums, kad nonākam pie rotaslietu veikala. Kad prasu, kas un cik daudz man jāizvēlas, atbildē saņemu, ka nākamā reize būšot pēc 8 gadiem, tā ka - lai izvēlos ko gribu.



Vakara gaitā pārliecinos, cik labi, ka esmu atbraukusi līdzi, jo gaumes mums patiesi nesaskan... Nepatīkamākais, ka tas, kas man patiesi patīk, ir ārpus nodomātā budžeta. Pagājušas jau pāris stundas, esam apskatījuši daudz un man tā kā it kā ir iepaticies gredzens, kuru, lai gan sākumā Didzis saka, ka par dārgu, vīrs ir gatavs pirkt.

Es paskatos vēlreiz uz cenu un .... "Mīļais, par tādu cenu varbūt labāk nopērc man kādu virtuves gadžetu?" Didža sejas izteiksme līdzinājās, droši vien, to sieviešu sejas izteiksmei, kas dāvanā sagaida romantiku, bet saņem mīklas rulli vai mašīnu logu šķidrumu.

Priekškars.

9 komentāri:

  1. Kā es Tevi saprotu!
    Kaut arī vīrs uz tādu veikalu mani nav vedis, bet katru reizi, kad dāvanā saņemu, kaut ko "smukumam" paredzētu, es vienmēr nodomāju par to, kam tiešām noderīgam es to naudu labāk būtu gribējusi izmantot :D
    Man arī praktiski izmantojamās lietas šķiet pietiekami skaistas - jauna veļasmašīna tagad noteikti priecētu manas acis daudz ilgāk nekā skaists gredzens, ko uzliktu tikai īpašos gadījumos (attiecīgi, ļoti reti).

    AtbildētDzēst
  2. Man gan patīk saņemt šādus nieciņus, jo santehniku neuzskatu par dāvanu, kā nekā, to lietošu ne tikai es. Laikam esmu egoistiska un dāvanai jābūt domātai tikai man :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu vairāk kā droša, ka es būtu vienīgā, kas lietotu lēnvāres katlu, piemēram, :D

      Dzēst
  3. Jap! Dalos ar tevi sajūtās! Rokassprādzi atlaižu laikā varu nopirkt pati, bet foršai pannai citreiz žagojos, tāpēc pilnīgi noteikti iefanoju, ja kāds man uzdāvā ko prakstisku! :D

    AtbildētDzēst
  4. Pannas un kastroļi arī ir vajadzīgi, bet reizēm tik skaisti ir saņemt kaut ko skaistu un paliekošu. Man ļoti patīk tā sajūta, kad "uzcērtu" vīra dāvinātos auskarus un kāds izsaka komplimentu.
    Man gan Tavu kastroļu vietā ir mantas un drēbes bērniem. Bērniem nopirkšu maz skatoties uz cenu, bet sev 100 reizes nomērīšu, kamēr nopirkšu vai arī pat reuzltātā nenopirkšu, jo atradīšu kādu "trūkumu"/atrunu!:)

    AtbildētDzēst
  5. tad nopirka to gredzenu?

    AtbildētDzēst
  6. Klau, tik tiešām!!! Kā viss beidzās??? :)
    Tev stāsts izdevās tik labs un spriedze noturēja līdz beigām. Nokrītot priekškaram, bija - un?!!!!!!!!??? Tālāk!?!?!?! :)
    #māc_ziņkārība

    AtbildētDzēst
  7. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  8. Beta: atnacu pateikt, ka man patiktu kļūt no LOGA par DURVĪM :*

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest