Lapas

otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

Lai viņš iet prom!

Kristiānai ir visādi objektīvi iemesli kašķēties - bērnudārzs zviedriski, Salaspils tālu, vecvecāki tiek pasniegti dozētās devās utt utjpr.
Ja nevaru atrast skaidrojumu kašķim, tad pierakstu to "divgadniekam". No visām "ar kašķi tikšanas galā" metodēm vislabākā ir izrādījusies palūgt bērnam, lai viņa pavada kašķi prom ārā pa durvīm (fiziski šo aktu arī izveicot), jo viņš traucē baudīt dzīvi, ēst, iet gulēt untaml. Darbojas fantastiski! Tagad kašķi ir ne tikai reti bet arī īsi :)

5 komentāri:

  1. mēs mācāmies no jums, ņemsim vērā šo metodiku :)

    AtbildētDzēst
  2. Beta: pievienojos! Mums tās ir bizdingas, kuras dzenam projām spēcīgi ar roku vēcinot un sakot: 'prom!' 'prom!' un pēc tam mans teksts: 'nu, ļoti labi. tagad bizdinagas ir prom un K varēs čučēt mierīgi.

    Savukārt, kad ir citi niķi, labi palīdz Pepija, vilciņš vai kāda cita mīļā manta, kas tiek klausīti.

    AtbildētDzēst
  3. SolEd - jūsu drīzajam vecumam atbilstoši prātā nāk sekojošs padoms: ja dziedi šupuļdziesmas un neparko citu nedomā, tad bērns aizmieg ātri, bet ja midzini un visu laiku domā: aizmiedz, lūdzu, aizmiedz ātrāk - tad jāgaida rezultāts krietni ilgāk! :)

    AtbildētDzēst
  4. :) jāsāk visas šīs lietas pierakstīt offline :)

    AtbildētDzēst
  5. Daphne: starp citu, Līgucīt, es arī visādas gudrības, ko no Tevis salasos, sev sakrāmēju kaut kur pakausī plauktiņos :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest