Lapas

trešdiena, 2011. gada 22. jūnijs

Mīļlākās no Norvēģijas atmiņām

Raksta, ka līdz sešiem gadiem bērns domā, ka mamma var visu un visu zina vislabāk.




Esot Norvēģijas ceļojumā (ceļojuma apraksts lēnām top) ar mani notika divas brīnišķīgas situācijas. Sirdi silda joprojām.




Esam ļoti vēlā vakarā degvielas uzpildes stacijā, automāts kartes neņem, bet veikals, lai samaksātu skaidrā naudā ir ciet. Situācija tiek Kristiānai paskaidrota, jo, protams, tiek bez mitas jautāts: kur mēs esam, kur mēc braucam, ko tētis tagad dara utt utjpr. Nākamajā dienā esam tajā pašā DUS, Kristiāna to atpazīst un pamana arī, ka šoreiz ir veikals vaļā un sajūsmā iesaucas: Mamma attaisīja veikalu un tētis tragad var samaksāt un nopirkt benzīnu!



Otra situācija risinās augšā kalnos, kur esam aizdevušies pabraukāt ar mūsu 4x4 mašīnīti. Kristiāna ir ļoti vērīga uz dabas skaņām, ainavām, maziem kukaiņiem un novērtē skaistumu mums apkārt. Pamana, ka pa mašīnas logu redzams satriecoši skaists strauts un, negaidot apstiprinājumu, apgalvo, ka "mamma uztaisīja akmeņainu strautu, lai mums būtu smuki"! Diemžēl ceļa posms nebija tāds, lai varētu apstāties un iemūžināt foto tieši to strautu, bet skaistu strautu tur bija ļoti daudz!



2 komentāri:

  1. Tas tiešām silda sirdi un liek vēl vairāk aizdomāties par to, cik ļoti svarīga Tu esi savam bērnam...PATI, PATI, PATI, VIS, VIS, VIS LABĀKĀ...
    Es vēljoprojām atceros, kad TV rādīja bērnus, kuriem jautāja, kas viņi grib būt, kad izaugs..Emī tētis pajautāja arī Emīlijai, uz ko viņa atbildēja - "mamma" - tas ir augstākais novērtējums ko jelkad esmu saņēmusi..
    Lai šādu brīžu vairāk!! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ja varētu, tad uz "Zanes" komentāra nospiestu "like" :).
    Skaistas atmiņas un turpini pierakstīt šos momentus, lai arī pēc gadiem tie turpina Tevi sildīt! :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest