Lapas

otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

Kur iegūt vairāk laika brīvdienu (un ne tikai) rītos

Skatoties, cik ļoti populāra ir "iedevu uz stundām divām multeni un bija miers" pieeja situācijās, kad no rītiem vecākiem gribas ilgāk pagulēt, nolēmu padalīties ar savu jau sen sen atklāto metodi.
Iepriekšējā vakarā bļodiņā saber mušļus (auzu un citu graudu maisījumu ar rozīnēm un citiem žāvētajiem augļiem), samaisa kopā ar jogurtu un atstāj uz bērna galda kopā ar karotīti. Vēlams lielāku nevis mazāku porciju (vismaz tādiem bērniem kā Kristiāna, kas ēd daudz un kurai patīk to darīt). Bērns no rīta pamostās un jau zina, ka uz galda ir brokastis un taisnā ceļā dodas turp un vecāki var gulēt vēl diezgan ilgi. Pirmās reizes, iespējams, bērns ienāk vecāku istabā, bet mamma uzreiz saka: aizej paskaties,kas tevi gaida uz tava galdiņa ;)

2 komentāri:

  1. Pašreizējos karstuma grādos vecāks no rīta varētu teikt: "Aizej paskaties, Tevi tur gaida sarūgušais jogurtiņš!"

    Bet pa lielam, protams, metode laba!

    AtbildētDzēst
  2. njā, es gan neielaistos tādā avantūrā, jo mazuks šo servisu noteikti gribētu arī NE-brīvdienu rītos,jau tāpat darbdienu rītos viņš man pirms bērnudārza diņģē - izvāri man putru, kad laika jau tā maz, ar visiem celšanās un ģērbšanās kašķiem, un tas nekas, ka b.d dod brokastis pēc pusstundas. turklāt viņš ar visu ēdienu raustos iekšā gultā.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest