Lapas

piektdiena, 2016. gada 5. februāris

SPA ballīte 7gadniecēm

Nu jau kādu laiciņu atpakaļ runāju ar savu draudzeni un atsaucu atmiņā, cik ļoti daudz enerģijas paņēma zinātnes ballītes (paskrollējiet uz leju, tur būs vairāki ieraksti par eksperimentu ballīti draugu pulciņam) organizēšana un ka nav dukas vairs ko tādu darīt. Telefonsarunu beidzu un nespēju pretoties pēkšņi galvā iešāvušajai (?) domai - uzrīkot meiteņu ballīti (ak nostaļģija, par SWE un LT, kas Kristiānai allaž bija vismaz viens labākais draugs - puisis) uz 7 gadu meitas jubileju ar SPA tematiku. Sacīts, darīts. Tematikas ideja nāca, protams, no manis, kas ilgojas pēc SPA ar draudzenēm, ne meitas, kas pirms tam nemaz tādu saīsinājumu kā "SPA" nezināja, bet Kristiāna aizrāvās ar ideju un paldies visiem iesaistītajiem  - visas meitenes bija sajūsmā, arī vēl kādu laiciņu pēc ballītes :) SPA vieno meitenes, ka es jums saku - pirms ballītes neviena meitene savā starpā nebija pazīstama, bet ēdot kūku, jau izturējās viena ar otru  kā īstas sirdsdraudzenes :) Zemāk fotohronika.


Pirmais solis bija personalizētu SPA halātu uzšūšana pēc mēriem katrai, par ko liels paldies draudzenei šuvējai, kas uzņēmās arī auduma atrašanu un idejas novešanu līdz rezultātam.




Mana māsa pagatvoja 100% dabīgus kremus un nagu eļļas, Inglot veikalā iegādājos nagu lakas bez formaldehīdiem un citiem sliktumiem, BBFactory pārdeva piemērotas ēteriskās eļļas un rozā sejas mālus





Ar matu krītiņiem krāsojām matus








Vakara absolūtais hīts, ko visas meitenes baudīja atkal un atkal bija pērļu vanna kopā ar grāmatu




Mālu maskas un gurķi uz acīm arī bija hīts. Bildē redzama arī galvenā SPA meistare, paldies draudzenei, kas piekritai šai avantūrai.






Bērnu tetovējumi un manikīrs ar īstu UV lampu!


Našķos zemeņu piena kokteilis - katrai pa divām glāzēm  - un burkāni - veselīgs mums tas SPA bija;) Paldies labākajai draudzenei nu jau 30 gadus, kas mums šos sagatavoja un uz paplātes pienesa uz SPA telpu :)


Uz urrāšanu (kad jau ballītes plānoto garumu bijām iekavējuši par kādu stundu, divām) knapi pierunāju meitenes saģērbties atkal savos tērpos.


Vecmāmiņas gatavotā kūka garda tik garda, ka visas meitenes paprasīja sev līdzi uz mājām gabaliņu.




Neīstenotā daļa bija SPA ballītei sekojoša nakšņošana mūsmājās, ko tagad īstenojam ar katru draudzeni atsevišķi, tas tomēr man kā mammai vieglāk paceļams. Tāpat nemaz netikām līdz pedikīram un šampanieša dzeršana arī aizmirsās, plānoto 3 stundu vietā, ballējāmies vairāk kā 5 (uhh, labi, ka visi vecāki saprotoši uzņēma manas īsziņas par ballītes beigu pārcelšanos). Mājupceļā, kad Didzis veda meitenes pa mājām, esot vēl stirnas tumsā redzējušas un visu ceļu nenogurstoši čalojušas. Uh, forša ballīte bija! Ņigu ņegu un 3 SPA meistares noskrējušās, bet 5 SPA apmeklētajas bija to pelnījušas!

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest