Sagriež 900 gramus liellopa stremelītēs vai kubiciņos, apvārta kukurūzas cietē un saliek ar kokosriekstu eļļu ietaukotā lēnvāres katlā. Bļodā sajauc krūzi brūnā cukura ar tējkaroti sasmalcināta ingvera, 3 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, krūzi ūdens, 1/2 krūzi granātābolu sulas, 1/2 krūzi Tamari mērces, krūzi sarīvētiem burkāniem un 3 tējkarotēm olīveļļas - to visu pārlej pār liellopu un gatavo 3,5 stundas "low" režīmā lēnvāres katlā. Vīrs ēda ar zaļajiem salātiem ar krējumu un dīgstiem piedevās.
PS. Negaršos tiem, kam negaršo "salda gaļa" un burkāni būtu labāk garšojuši salmņos, bet mans dārzeņu smalcinātājs saplīsis un man nebija pacietības neizmantot rīvi parasto.
Recepte pielāgota no šīs: https://se.pinterest.com/pin/421157002633862215/ |
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru