Lapas

pirmdiena, 2013. gada 5. augusts

14. augustā Viļņā atveras IKEA

Tas brīdis ir teju klāt, varēšu pirkt apšaubāmas kvalitātes maltās gaļas bumbiņas (šotbullarus) Kristiānai priekš īpašajām vakariņām - jo Viļņā atveras zviedru veikals IKEA. Varēšu beidzot salikt visu mūsu "jauno" dzīvokli ar kastēm, savādāk tie plaukti  ļoti neērti. Ceru, ka varēs nopirkt arī vēžu ballītes piederumus un citus zviedriskus svētku atribūtus. Šodien pastkastē pirmais katalogs. Cenu atšķirību ar Poliju un Zviedriju man slinkums salīdzināt, bet viens ir skaidrs - gaidam ciemos ;))


http://www.ikea.com/lt/lt/


Kad dzīvojām Stokholmā un Rīgā atvērās H&M, nespēju saprast sajūsmu. Tagad, dzīvojot Viļņā, arī priecājos, ka drīzumā būs H&M - varēs bērnam leggingus normālā cenā nopirkt :)

4 komentāri:

  1. Rīgā arī dažzviet ir saliktas reklāmas par Ikea veikala atvēršanu. Man pašam patīk furni.lv, piegādā uz Salaspili par 2 Ls, protams, bik dārgāk, bet es pats nejūtu baigo degsmni nesties uz turieni, ja nu vienīgi aptaustīt dzīvē tās mēbeles :)

    AtbildētDzēst
  2. yuhuu, gribu, gribu vairāk vēl ikea

    AtbildētDzēst
  3. Rekā, dzīve iet augšup, respektīvi, labi u8n lēti veikali izplešas. Zinu, ko nozīmē dzīvot bez IKEA, kad ir sajusta tā veikala "garša". Apsveicu!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest