Lapas

otrdiena, 2013. gada 13. augusts

"aāā" - Augustam ārprātīgs ātrums!

Augusts vilšus nevilšus saplānojies (un tas darīts jau laicīgi) ļoti pilns. Nav vēl izpakotas somas no  iepriekšējā brauciena, kad nākamais jau rīt no rīta 8:00 jāsāk. Ideāli sakrita Montessori kursi ar Mazās Ģildes balli un Rīgas Restorānu nedēļu, tad nu mazāk kā 48 stundās iespējām kaudzi darbu izdarīt, emociju gūt un nogurumu sajust! Pirms tam mūsu kāzu jubileju nosvinējām ļoti nostaļģiski - skatoties nesamontēto video ar notikumiem pirms 6 gadiem. Kaut kur pa vidu visam mēģinu paspēt sasaldēt visu ziemai!

Rīt, tātad uz Nidu.
Veiksmīgi sakritis Didzim darba pasākums ar Lietuvas valsts brīvdienu un mūsu vēlmi pakavēties atmiņās un radīt jaunas. Ļoti mīļa mums Nida. Kristiānai šķiet apbrīnojami, ka tad, kad viņa bija vēl puncī, ka jau tad viņa ciemojusies Nidā! Izskatās, ka šī gada vienīgās laiskās dienas pie jūras Lietuvā būs lietainas, tātad jāatceras paņemt visiem lietus drēbes līdz.

Nedēļas nogaļu ciemiņu grafiks jau sen kā aizpildīts, darba dienu arī. Biju sev atstājusi katrā nedēļā ik pa laikam pa vienai dienai, ko uzelpot, bet arī tās kļūst pilnas. Nu nevar tak atteikt sen nesatiktiem cilvēkiem "saskrieties uz tēju" vienā vakarā uz stundiņu. Tomēr tie, kas gribat ciemoties ilgāk par stundiņu - jāieplāno laicīgi, jo arī septembris draud jau tūlīt būt bez brīvām nedēļas nogalēm.

Tiekamies?!

Vēl augustā tik daudz ieplānots - Smilgas kāzu mēneša jubileja, vēžu ballīte, laivu brauciens, slēpņošanas pasākums.

Nekāda ritma, nekādas rutīnas. Labi tā.

1 komentārs:

  1. Labi zināms ritms.
    Domās spiežu [+1], [Like] un visas citas pogas.
    :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest