Lapas

otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Aktivitāte bērnu ballītei - fotogrāfēšanās maskas




Neko šādu nevienā bērnu ballītē nebiju pieredzējusi, bet šķita laba doma - uztaisīt teju varavīksnes krāsās foto "būdiņu" un nodrošināt nepieciešamos aksesuārus (photoprops angliski, latvisko terminu nezinu), lai būtu jautrāka kopā fotogrāfēšanās. 






Pirmo ieradušos bērnu sajūsma un nākamo ieradušos kautrēšanās izjauca ideju par jautru visu dalībnieku kopbildi, bet atsevišķām kompānijām šis bija riktīgs hīts un ar vairākiem piegājieniem. 


Es biju domājusi, ka katram foto tiks izmantota viena maska, bet bērni ir daudz atjautīgāki un tapa arī trīs masku tēli :) 





Mana ideja bija, ka bērni paši sevi fotogrāfēs, ko viņi arī vēlāk darīja citās situācijās, bet šeit tomēr man  bija jāiejūtas fotogrāfa ādā, jo vēlme kombinēt maskas un smiekli bija ļoti straujš un aktīvs pasākums. 



Papildus pluss šai aktivitātei bija fakts, ka par masku pamatiem varēju izmantot vecos Kristiānas zīmējumus, par kātiņiem izmantoju grillkociņus, kas lielā daudzumā iepirkti veikalā Gemoss kādā no Latvijā viesošanās reizēm.




Mazāk kautrīgajiem šis sanāca, kā ļoti laba iesildošā aktivitāte, kas atraisīja smieklus un kopā darbošanos.





  
Kā  redzams  - pieaugušo ballītē arī veiksmīgi varētu izmantot. 




6 komentāri:

  1. Kā man patīk Tavi pēdēji 3 ieraksti/idejas, kuras izmantot bērnu ballītēs! Super! Liekas, ka jāsāk gatavot rīsi un pudeles. Un šī foto ideja arī baigi labā! Prieks par KristasKristiānas superīgo vārda dienas ballīti! :)

    AtbildētDzēst
  2. :) būs vēl ieraksti :) gatavošanās laikā brīžiem šķita, ka sajukšu pràtā, jo (hm, par to nākamajos ierakstos) un bija žél, ka SWE specifikas dēļ tik maz draugu tiek, bet meitas prieks, kā jau tu saproti, bija fantastisks!

    Rīsus iesaku iepirkt kādā super lētā veikalā, tik pirms lietošanas paturēt politielēna maisiņā, lai pàrliecinātos, ka nav pārtikas kožu iekšā ;)

    AtbildētDzēst
  3. Beta: nu, dikti smuki!

    AtbildētDzēst
  4. ..skatos un priecājos par Tavu izdomu..un reizē skumstu,ka manām meitām visi svētki ir tādā nosacīti "siltā" gadalaikā :D Laikam būs jāuzrīko kāda vienkārši tāpat - "atvadas vasarai" ballīte :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā! Zviedri vārdadienas vispār nesvin un sākumā nevarēja saprast, uz ko es aicinu ;D Iemeslu allaž var izdomāt! Lai izdodas un priecājos, ja būšu tevi uz ballīti pamudinàjusi :)

      Dzēst
  5. ...viss skaidrs! Nākamajai MANAI dzimšanas dienai viena no atrakcijām gatava!!! Domāju, ka pieaugušajiem smiekli būtu ne mazāki :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest