Lapas

otrdiena, 2012. gada 13. marts

Slēpņošana ar trīsgadnieku

Mūsu jaunākais hobijs  - slēpņošana - attaisnojis uz sevi liktās cerības jau kopš pirmās slēpņošanas reizes! Darbojas kā pēdējais piliens, kas liek saņemties un  iziet ārā svaigā gaisā (jā, ar visu manu "āra" mīlestību es sirgstu ar "pēdējā piliena slimību", kad reizēm tik grūti saņemties) un pēc tam jau vismaz puse dienas paiet svaigā gaisā! Tiesa, kopā ar trīsgadnieku nav viegli atrast pat vienkāršos slēpņus, uzmanība jādala uz daudzām pusēm, bet  nekas neiespējams tas nav. Rītdien Didzis atkal komandējumā, kas nozīmē, ka mēs jau tradicionāli ar Kristiānu dosimies pārgājienā, slēpņosim (viens no retajiem terminu latviskojumiem, kas man patiesi tīk), piknikosim un baudīsim pavasari! Ieskatam pāris foto no iepriekšējām slēpņošanām:




pirmais slēpnis atrasts



pirmais slēpnis ielikts atpakaļ

otrais arī bija mikroizmēra un maisiņā, tāpēc trešo Kristiānai bija grūti pamanīt - meklēja obligāti maisiņā :)

!

:)
ceturto slēpni palīdzēja atrast tētis, bet tas bija lielāks kā iepriekšējie un iekšā bija suvenīri, meita izvēlējās brilles, vietā atstājām dažādas Latvijas monētas, kas man atgādina, ka rītdien arī japaņem katam gadījumam līdzi suvenīri atstāšanai








4 komentāri:

  1. yeiiii, Tu lasi manas domas, es jau sen gribēju lūgt, lai padalies ar sīkāku info par to slēpņošanu :)) Bet principā lūgums nemainās - mani interesē detaļas :D Tu pati sataisi splēpni un dod Kristiānai karti!??Vai kāds cits to dara??Nu vienuvārdusakot, apskaidro lūdzu man, neprašai, kā tas notiek!?? :))

    AtbildētDzēst
  2. @Zane: šeit http://abc.geoforums.lv/ vari mēģināt šo to palasīties

    AtbildētDzēst
  3. Zane - šis video ļoti īsi un ideāli pastāsta pamatus :)

    http://www.youtube.com/watch?v=-4VFeYZTTYs

    Visa pasaule pilna ar slēpņiem, es vēl nemāku tik labi meklēt, lai drīkstētu pati likt jaunus :D Ar karti vien es apmaldītos - man rokās ir ierīce, kas spēj noteikt manas GPS koordinātes (daudziem telefoniem iebūvēta), kuru izmantoju kā navigāciju uz konkrētā slēpņa koordinātēm. es slēpņoju mežā, kur esmu priekš GPSa labi redzama, tāpēc slēpņa atrašanās vieta ir ar 5 līdz 10 metru precizitāti, esmu dzirdējusi, ka pilsētās kļūda ir lielāka. Kristiāna pirms manis līdz šim nav atradusim, es parasti, kad atrodu, ļauju viņai meklēt, palīdzu< viņa izbauda procesu visnotaļ, arī kastes atvēršanu un parakstīšanos :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest