Lapas

piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Slēpošana un snorkelēšana

Viss priekš rītdienas slēpošanas ir nopirkts, ieskaitot merino vilnas apakšveļu visai ģimenei - jauki iepirkties, kad jau sezonas beigas tuvojas. Šobrīd trakākais man šķiet piecelties tā, lai 7:30 varētu izbraukt un vēl pirms tam sagatavot visus tos ēdienus, ko gribam līdzi paņemt :)

Paralēli plānoju aprīļa braucienu un pētu snorkelēšanas iespējas Tenerifē.
Ja Kristiāna runātu angliski vai mācētu snorkeklēt, būtu vienkāršāk, pagaidām mēģinu saprast, vai ir veids kā varam to darīt visi puslīdz vienlaicīgi, vai tomēr nē. Snorkelēšana ir mans, sen aizmirsts, vaļasprieks. Instruktors piedāvā arī niršanu, bet to laikam ar bērnu vispār neapvienot.

http://www.oceandeepdive.com/ šobrīd ir visatsaucīgākie, jo snorkelēšanai tomēr gribas "gidu", zemes aktivitātēm tas nebūs vajadzīgs :)

3 komentāri:

  1. Klau tas pats merino no Jaunzelandes aitam? Man te samacija, ka tas ir vislabakais! Nopirku ari sev kreklu ar garam piedurknem ;) Arvis

    AtbildētDzēst
  2. Zinu,ka no aitām, man nez kāpēc šķita, ka no Norvēģijas :D bet efekts ir ideāls! galēji vējainā un aukstā laikā uz kalna man pie tika ar Merino veļu un vienu slēpošanas virskārtu, kamēr citi tuntulējās un sūdzējās, ka auksti!

    AtbildētDzēst
  3. skaidriite... brauciet snorkeleet uz Grand Barrier Rief.. tur var arii DAIVOT ! :) braucu pats turp apriiliii... ;) Arvis

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest