Lapas

otrdiena, 2012. gada 28. februāris

Nākamais līmenis spēlē par skeletu - izlasījām!

Kopā ar Tenerifes pārgājienu un izbraucienu maršrutu grāmatiņu pasūtīju arī grāmatu, kurā bērniem saprotamā valodā izstāstīts par to, ka  bez skeleta cilvēks līdzinātos pufam, ka skeletā ir vairāk nekā 200 kauli, ka ir arī saites un locītavas, kas tur kaulus kopā. Grāmata paskaidro, kā visi 206 kauli aug, kā palīdz radīt asinis (par asins sastāvu Kristiāna jau zina no "mikrobu grāmatas"), kas notiek, ja kauli salūst, kā tie lokās. 



Gaidu sūtījumu un mūsu nākamo anatomijas nodarbību!


te apraksts par spēles pirmo līmeni :)

28.02: Saņēmām un izlasījām - viena no viekāršākajām grāmatām, kas mums ir no šīs sērijas - notekti var lasīt jau vismaz kopš 2 gadu vecuma!

3 komentāri:

  1. ...beidzot jāpasaka. Jau vairākas reizes sevi esmu pieķērusi pie vienas domas un nu atkal pieķēru... lasot tādus bloga ierakstus kā šis, turklāt jūtot sevī interesi par šo visu, man ir pat žēl, ka nav pēcnācēja +/- vienlaikus ar Tevi, lai ar visu varētu mainīties, dalīties un priecāties :)

    AtbildētDzēst
  2. .. zini? ja tev būtu tad pat, tad tu būtu cits cilvēks, nekā esi tagad, un, iespējams, ka tad tev šis viss nemaz neinteresētu:) un mums būtu mazāk kopīgā, kā ir tagad;) bet tas tiesa, ka ar #Montessorimammām, kā mēs savā starpā viena otru dēvējam, mūs vieno īpaša saikne un tuvums :)

    AtbildētDzēst
  3. ...protams, labā ziņa ir tā, ka caur to, ka nav vienlaikus, kļūstu gudrāka, pirms kādam tas jāieaudzina un jāapstrādā :) laikam jāpiesauc vecā gudrība par to, ka visam savs laiks, lai cik grūti to dažkārt būtu pieņemt! Nu bet tie 'vienlaikus' laiki tā vai citādi vēl jau var sakrist ;))

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest