Lapas

svētdiena, 2012. gada 5. februāris

Lazarete+blogdāvanu ieguvēji!

Šoreiz mūsu ceļojums uz Latviju ir lazaretes zīmē, viss iet šķērsām un izdodas tik maz padarīt no tā, kas ieplānots. Pats galvenais iemesls braukt tieši tagad bija iziet mani mašīnai tehnisko apskati, taču tā izdomāja saplīst diezgan pavisam 15 min attālumā no prāmja. Līdz Latvijai tikām, bet slimības piemetas tagad ne tikai mašīnai. Brīžiem uznāk garastāvoklis: tās visas ir zīmes, ak vai vai, kas nu būs, bet vispār mēģinam domāt, ka "mūsu nodomi ir divtik svarīgi, ja jau mums liek šķēršļus" un neņemam vērā ģimenes ārstu konsultatīvā tālruņa panisko teju pavēli braukt uz slimnīcu vēl kamēr nav noklausījušies īsti līdz galam situācijas aprakstu.

Viena no lietām, kas ieplānota un kuru nu arī izdarīju: jāizlozē grāmatu ieguvēji. Man bija prieks uzzināt ko jaunu par tiem, kurus jau pazīstu un "iepazīt" jaunus savus lasītājus. Ceru reiz atbildēt uz atbildēs uzdotajiem man jautājumiem, bet tagad pie izlozes rezultātiem. Lazeretes apstākļos izpalika ieplānotā teatrālā izloze ar Kristiānas piedalīšanos, tad nu sasummēju, ka zvaigžņu grāmatu grib 7 lasītāji, bet kalnu grāmatu 4 lasītāji, sanummurēju tos nehronoloģiskā secībā un palūdzu vienam no lazaretes dalībniekiem nosaukt ciparu no 1 līdz 7 un tad ciparu no 1 līdz 4!

Zvaigžņu grāmatu lasīs mamma Zane saviem bērniem Annai un Pēterim, bet grāmatu par kalniem lasīs Daiga savām divām meitām! Sazināšos ar jums abām pa epastu, lai varam vienoties par grāmatu saņemšanu! Paldies visām, kas dalījās savās pārdomās. Izsaku cerību un domu, ka blogdāvanas reiz kļūs par tradīciju te.

Lai jums visiem veselība!

6 komentāri:

  1. Veseljojieties - gan pashi, gan autinjsh! Piedomaashu siltas domas par Jums!

    AtbildētDzēst
  2. Izlasīju vārdu Zane un sirds jau salēcās :D bet nu - gan jau nāk.reiz :))
    Un turaties - es par to, ka mērķi ditik svarīgi..lai izdodas :))

    AtbildētDzēst
  3. Ai, cik es esmu laimīga!!!
    Liels paldies :)
    Blogā atrunāšos, kā mums lasīsies pa kalnu tēmu ;)

    AtbildētDzēst
  4. Priekā pavisam aizmirsu...gadās

    veseļojaties! Mēs pavisam nesen izrāpojušas no savas lazaretes, nepatīkami tas ir, bet ko lai dara! Iemesls paspēlēt dakterus? :) un tādējādi ārstēties arī ar domu palīdzību - tā mēs piekopjam.

    AtbildētDzēst
  5. DL: Veseļojieties! Varbūt ne 100% par Tavu ierakstu, bet - kas nu mani LV sistēmā besī, tad tā ir panikošana ar 'brauciet uz slimnīcu'. Grrrr! SWE noteikti pieeja pavisam cita... un man vairs neviens neiestāstīs, ka tas ir baigi labais risinājums mazam bērnam (ok, protams, nerunājot par real emergencies).

    AtbildētDzēst
  6. Jeij, es gan par vārdu Zane šoreiz varen priecājos! :) Paldies!!! P.S.Redz kā - mana prognoze par 100% uzvaru, ja piedalāmies abas ar Evelīnu piepildījās... :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest