Lapas

sestdiena, 2012. gada 18. februāris

Es iemācījos slēpot lejup!

Paldies Ralfam, ex-kolēģim, kurš reiz man ļoti pārliecinoši stāstīja, ka kalnu slēpes ir daudz ērtāk vadāmas kā distanču slēpes! Nepagāja ne stunda un jau traucos lejup :) šis ir bijis visvieglākais un ātrākais veids, kā iemācīties jaunu sporta veidu, bet, šķiet, ka tas būs visilgākais process, kamēr iemācīšos to darīt patiesi labi... Vēl viens nosacīti kopīgs hobijs ar vīru ir rasts, ja pietiks spēka, rīt meitai mācīšu slēpot ar distančslēpēm pa piemājas ezeru, jo diezin vai pietiks spēka mācīt viņai slēpošanu lejup. Kādi ir jūsu ģimenes hobiji? - Posted using BlogPress from my iPad

7 komentāri:

  1. prieks, ka tev labi veicies ar kalnu slēpošanas prasmju apgūšanu. Atceros savu pirmo izgājienu uz kalna bez sakarīga instruktora. Bija jautri, uz kājām nevarēju vispār vispār noturēties. Tikai pa zemi vien.:) Sapratu, ka šajā procesā ir svarīgi pārvarēt bailes. Tad sekoja slēpju apgūšana, pēc tam sagribējās snowboarda dēli. Jau otro ziemu atkal īsti nesanāk ar dēli aizbraukt uz kalna, jo gaidīju mazo un tagad atkal daudz rūpju par mazo. Vīrs manā iespaidā arī pievērsās dēļošanai. Vēl vasarā vīrs brauc kaitot. Uz ko es neesmu pierunājama.

    AtbildētDzēst
  2. Tas pats ierakstā minētais Ralfs, kuram arī patīk kaitot vasarā, ziemā ar dēli un pūķi ir uz Ķīšezera :) Varbūt, ka kaut kas tāds aizrautu arī tevi? :)

    AtbildētDzēst
  3. Beta: Nav gan par tēmu, bet vēl gribēju pateikt, ka iedvesmojos no vienas Tavas bildes facebook - kur K spēlējas ar..hmm, kā to sauc... tramplīnu (?) bumbai no tualetes papīru vidiņiem. Taisīsim augšā. Un vēl atcerējos, ka man radās jautājums - kā K gāja ar skrituļošanu, domāju - vai slidošanas iemaņu apgūšana būtu ok manas K vecumā.

    AtbildētDzēst
  4. vienigais pretarguments slidoshanai, manupraat, buutu, ka slidoshana ir riskantaaka kaa skrituloshana deelj asajaam slidaam un deelj asmens asuma un smailuma, skritulslidas ir droshaakas un vienkaarsaakas :) Kristiaanai gaaja loti labi, galvenais ir nevadaat aiz rokaam, jo tad iemaciisies kluudainu liidzsvaru, jaaturaas pashai!

    AtbildētDzēst
  5. Pazudušais komentārs no Betas: Tu esi liela malace! Ļoti priecājos par Tevi un lepojos, ka spēji drosmīgi iesklatīties savām bailēm acīs!

    AtbildētDzēst
  6. Beta: paldies par info attiecībā uz līdzsvara treniņiem! Ps šis jau no explorera, kurš 'pamodās'

    AtbildētDzēst
  7. uz skrituļslidām paši pirmie treniņi bija: es iestumju un palaižu un Didzis pretī sagaida, sākumā sākām ar ļoti ļoti maziem gabaliem, aizvien lielākiem, kamēr jau pietika tikai ar Didzi,kas stāv klāt tikai :) bet nu tas viss pagaidām tikai pa iekštelpām un laminātu :D

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest