Lapas

otrdiena, 2014. gada 13. maijs

Latviskas rotaļas un atrakcijas 4gadniekiem?

Jau vairāk kā mēnesis kopš apsolīju meitai aiziet uz bērnudārzu un izveikt ko latvisku ar viņas grupiņas biedriem. Vidējais vecums - 4 gadi.
Spēja noturēt uzmanību - ļoti maza. Darba valoda - vislabāk kustības un nedaudz lietuviski. Nevajadzētu neko tādu, kur šiem jāskatās, bet tādu, kur šie var darboties. Es pagaidām varu iedomāties tikai plaukstiņpolku, bet varbūt ir kādi padomi par kaut ko patiesi jautru un iesaistošu? Ja nemāki pastāstīt 4 gadniekam, tātad nesaproti pats pietiekami labi... Vai iespējams kāda radoša grupu aktivitāte, kas būtu latviska? Esmu zaudējusi izdomas spējas un jūtos ļoti slikti, ka nu jau pat meita vairs neatgādina, ka šis solījums nepildīts :( Vecmāmiņas pirktie našķi no Latvijas labi ka vēl derīguma termiņā iekļaujas...

5 komentāri:

  1. pameklē rotaļas - es uzreiz nevaru novērtēt, kurā ir tik maz dziedamie vārdi, lai visi varētu iemācīties. Bet tās noteikti nodrošinās labu izskriešanos. No sērijas, kur mēness ķer sauli, vilks kazu u.tml. Adiet zeķes, ko adiet - tur noteikti par daudz vārdu, tad vienai pašai jādzied vai jāuzliek fonogramma.

    AtbildētDzēst
  2. Mums dārziņā mīļākā rotaļa ir Kas dārzā, visiem ļoti patīk, tiek spēlēta visos pasākumos un grupiņā jubilejās utt.
    Varbūt tuvāk Ziemassvētkiem - taisiet puzurus - spraužiet smilgas kartupeļos vai ko tml?

    AtbildētDzēst
  3. Ā, jāņi nāk, varbūt ugunskuru, pīrādziņus un vainagu pīšanu?:) Kā viņi svin?

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest