Lapas

otrdiena, 2013. gada 14. maijs

Fantastiska grāmata pirmsskolas bērniem no vecajiem labajiem laikiem

Kontekstā ar alternatīvajām pedagoģijām, mājmācību un izglītības procesu kopumā man nedaudz derdzas tā sadaļa, kuras nosaukums ir "toreiz viss bija slikti". Nepiekrītu. Daudzas no jaunajām labajām idejām ir tās pašas vecās, pasniegtas tikai jaunajā sulā. Nu nav tā, ka pirms 20 gadiem skolotāji neko nesaprata no bērniem un neko neiemācīja.

Nu jau kādu mēnesi katru vakaru Kristiāna lūdz lasīt vienu un to pašu grāmatu. Atkal un atkal. Vecmāmiņas doto "Fizika mazajiem"!



Sarakstīta pirms 23 gadiem un ir fantastiska zinātkārajiem mazajiem! Lasam cauri jau nez kuro reizi, es joprojām uzzinu ko jaunu un Kristiāna kāri kampj jaunās zināšanas.

www.ibook.lv saka, ka pie viņiem par smieklīgi mazu naudu var to iegādāties!


3 komentāri:

  1. Mums arī šitā no bēniņiem nocelta. Mūsējie laikam vēl nedaudz par mazu. No kāda vecuma, Jūsuprāt, šo varētu sākt izmantot, tā vidēji?

    AtbildētDzēst
  2. O, šī grāmata man bērnībā ļoti mīļa bija. Pašai gan tāda nebija, bet no bibliotēkas to nesu mājās regulāri un eksperimenti ļoti patika :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par info! Jaunibas trakuma, izmantojot ta laika izglitibas sistemas iespejas, atteicos no fizikas prieksmeta skola. Tagad, lasot so gramatu kopa ar 5-gadnieku, ari pati uzzinasu daudz jauna :)))

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest