Lapas

otrdiena, 2011. gada 10. maijs

Sešu cilvēku ģimene

Šorīt aizdevās atpakaļ uz Latviju Vītolu ģimene, kas pie mums sabija teju nedēļu.
Man tīri labi patika sešu cilvēku ģimenes dzīve šīs dienas. Tagad, kad lieku marinēties ribiņas priekš šīvakara maltītes, apjoms šķiet aizdomīgi mazs un māja manu brokastu laikā tāda tukša bija. Un nav nekādu cerību,ka šonakt varētu kādu galda spēli četratā uzspēlēt, vai ka bērni divatā varētu lēkāt pa batutu, kamēr pieaugušie bauda silto vakaru.

Paldies Valtiņ, Aici un Sarmīte!

Došos ka es gatavoties mākslas pēcpusdienai kopā ar Kristiānu, kas tika viņai apsolīta aizejot no rīta uz bērnudārzu.

7 komentāri:

  1. Labi, ka no darba nevaru neko iekomentēt, jo no rīta jau ieklabināju niknu ziņu, kāpēc tik ilgi nav nekā jauna?! Laikam sajuti, tāpēc vakarā jau bija šī ziņa :))

    AtbildētDzēst
  2. priecājos, ka no mājām atkal vari komentēt ;)

    AtbildētDzēst
  3. Es pati šokā, ka tagad viss bez problēmām komentējot! Principā man pirksti jau ietrenēti copy paste jebkuriem komentiem, ko rakstu, lai gļuku gadījumā nav jāpārraksta :)

    PS. Un man prieks, Līgucīt, ka Tev tik laba nedēļa ar latviešiem bijusi! Savējie paliek savējie :)

    AtbildētDzēst
  4. Kristiānas pārlaimību vispār bija vērts redzēt! Šitik priecīgu viņu sen nebiju redzējusi. Kad viņi neatbrauca ar gaidīto vilcienu bērns bija riktīgā šokā! Bet kad atbrauca, tad smaids līda pa visām vīlēm ārā :))

    AtbildētDzēst
  5. Es jau Visumam nodevu, ka arī braukšu! Tad ceru uz ne mazāku Kristiānas smaidu! :)) Nu, ja ne uzreiz pirmajā mirklī, tad pēc dažām komunkācijas minūtēm noteikti!!! Un par neatbraukušo vilcienu smaidīju plašu smaidu, bērnam jau dzīve ierāda vilšanās sajūtu :)

    AtbildētDzēst
  6. Šodien kāreiz nopirku avio biļeti turp atpakaļ par 20ls. Tikt no lidostas, tiesa, līdz mums gan ir dārgāk kā lidot no LV uz SWE...

    AtbildētDzēst
  7. Un jā, tādas cenas var dabūt tikai darbadienās, šķiet.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest