Lapas

svētdiena, 2011. gada 3. aprīlis

Lēnām sāk parādīties ieraksti par sadzīves ainiņām :)

Šī  māja ir krietni vēsāka par LV māju, par ko man, protams, mazāka bēda kā Didzim, bet, patiesību sakot, arī manai vēsuma vēlmei reiz pienāks gals  - labi, ka īres līgums ir terminēts :D

Nupat jau mākam baudīt 18 grādus guļamistabā un 20 viesistabā, bet tā ir tikai nesen apgūta prasme.



Cita starpā mēnesi pēc ievākšanās sāku apzvanīt visas iestādes, kas mums sasūtījušas visādu info zviedriski (ienākošā pasta apjomi ir fantastiski - labi vismaz,ka valsts nodrošina škirošanu), tai skaitā piezvanīju elektrības piegādātājiem, kas mani informēja, ka mums esot nu ļoti neizdevīgs tarifs (mājas apkuri nodrošina elektrība) un ka labāk ātri pārslēgties, ko es, visu cieņu, varēju izdarīt telefoniski.

Tad nu ar interesi gaidam elektrības rēķinu, apzinoties, ka paši vainīgi, ka nepiezvanijām uzreiz pēc nesaprotamās vēstules saņemšanas. Rau - ilgi nav jāgaida - pastkastītē vēstule no elektrības piegādātāja - veru vaļā, aizturu elpu, meklēju ciparu, ieraugu... aizturu elpu vēlreiz.. Didzis pamana manu izbrīnu un arī ieraugot, ka rēķina summa ir kaut kas ap nieka 30latiem, vien nosaka: nu mēs jau te visu mēnesi tāpēc salām!

Kad iedziļinājos vēstules tekstā, izrādījās, ka tā ir tikai informācija par tarifa maiņu un jaunajām abonentmaksām. Turpinam gaidīt īsto rēķinu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest