Lapas

ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

Pēdējais laiks Lieldienām būtu ierasties

Un šo es saku ne tikai tāpēc, ka Lieldienu nedēļā dosimies atpūtā uz Grieķijas salām
šis tapa iespējams, jo ciemiņi no LV, kas bija pieteikušies braukt ciemos, izdomāja tomēr, ka nepietiek spēka, un Ryanair lētajai aviokompānijai
 bet arī tāpēc, ka vienīgie Kristiānai atmiņā palikušie svētki ir Ziemassvētki. Mežā, ieraugot egli, Kristiāna aizgūtnēm runā par visu meža egļu rotāšanu, par piparkūku cepšanu vakarā un klausās Ziemassvētku mūziku. Tagad, kad dārzs sāk nokust piemetas dīvainas sajūtas :D



Tad nu ir ideja Lieldienu svinības uztaisīt ļoti atmiņā paliekošas, lai var sākt runāt par ko citu. Tikai tādu Lieldienu CD neesmu nekur manījusi, lai varētu nomainīt mūsmāju muzikālo pavadījumu. Mazliet ideju apgrūtina fakts, ka būsim sev nezināmā salā, kuras iemītniekiem Lieldienas ir ļoti svarīgi reliģiski svētki, bet ir doma rokas bagāžā paņemt līdzi sīpolu mizas - lai piparkūku cepšanas plānus nomaina olu krāsošanas aizgūtne!

3 komentāri:

  1. Jaa, jaa, siipolu mizas vajag liidzi! Es arii visu gadu kraaju siipolmizas, lai var Lieldienaas olas kraasot visiem vieteejiem par izbriinu, bet shogad kaut kaa nesanaaks izmantot... nepanjeemu savos 14 kilogramos liidz :)

    AtbildētDzēst
  2. Didza arguments bija - sīpolu mizas jau neko nesver! Mēs sekojam jūsu piemēram un arī mēģināsim braukt tikai ar rokas bagāžu. Es gan nevaru atrast ne1 veikalu, kur nopirkt bērnam saules kremu 100ml tilpumā:( mazākais ir 150 un tas pats ar ķīmiskajiem nevis fiziskajiem filtriem.

    AtbildētDzēst
  3. Laura: šo ierakstu skatījāmies kopā ar manu mammu, viņa arī riktīgi smaidīja, jo vienkārši nevar nesmaidīt, redzot Kristinānas aizrautību un prieku!! Bet visu, kas Tev līdz ar to jāizbauda, tur tik plaši vairs nesmaidu :) apbrīnoju!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest