tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post4310821531262549888..comments2022-09-22T15:29:41.352+02:00Comments on No emocionālā skatu punkta: Gulašzupa, jeb mēģinu pēc meitas lūguma sākt gatavot zupasLīga Kristahttp://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-87361206421643252352012-07-04T20:06:13.612+02:002012-07-04T20:06:13.612+02:00nova - he, autore, izrādās mana klasesbiedrene:)
...nova - he, autore, izrādās mana klasesbiedrene:)<br /><br />Laura L - paldies, jāmēgina saņemties :)Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-11920955085027505822012-07-03T07:25:26.204+02:002012-07-03T07:25:26.204+02:00aizmirsu piebilst, ka vaaru arii no bruunajaam lee...aizmirsu piebilst, ka vaaru arii no bruunajaam leecaam, ja zaljaas nav pa rokai. kraasu, protams, tas maina, bet garsha joprojaam laba.<br /><br />LauraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-57444782828628847642012-07-03T07:23:42.440+02:002012-07-03T07:23:42.440+02:00piedod, ka pazudu - atvaljinaajums :)
zaljo leecu...piedod, ka pazudu - atvaljinaajums :)<br /><br />zaljo leecu zupa ir no shejienes http://remodelista.com/posts/required-reading-supernatural-every-day-by-heidi-swanson. kraasa nav iipashi apetiitliiga, bet pati zupa tieshaam ljoti garshiiga. <br /><br />Laura L.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-36166595164767377102012-06-19T13:56:28.163+02:002012-06-19T13:56:28.163+02:00par papriku nepateikšu, bet laba spinātu krēmzupa ...par papriku nepateikšu, bet laba spinātu krēmzupa recepte ir šī:<br />http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/zupas/recipe.php?id=18665novahttps://www.blogger.com/profile/16370780659053004933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-3896995582541371852012-06-18T13:03:29.911+02:002012-06-18T13:03:29.911+02:00nova - vai ir zināms, ko tā necepināšana maina gar...nova - vai ir zināms, ko tā necepināšana maina garšas buķetē? <br /><br />jā, biezzupas es vairāk uztveru kā putras un šo http://ligakrista.blogspot.se/2012/01/trisgadnieks-var-noiet-vismaz-3km-jeb.html visi ēd gardām mutēm, bet spinātu izklausās gardi. jāpamēģina.Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-55151167642960113992012-06-18T12:57:50.837+02:002012-06-18T12:57:50.837+02:00Laura - saakam ar zaljo leecu :)Laura - saakam ar zaljo leecu :)Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-5918832910058945942012-06-18T10:15:45.531+02:002012-06-18T10:15:45.531+02:00manā gulašzupas pamatreceptē bija uzsvērts, ka pap...manā gulašzupas pamatreceptē bija uzsvērts, ka paprikas puveri pievieno pannā tikai pēc tam, kad viss tur ir apcepts, t.i. nedrīkst to pulveri cepināt. noņem pannu no uguns un iemaisa tajā visā dārzeņu eļļainajā padarīšanā pulveri un tad pannas saturu katlā pie kartupeļiem, lai vārās.<br />manējiem garšo biezzupas no kartupeļiem, ziedkāpostiem, burkāna (krāsai), kurus sablenderē ar nelielu daudzuma šķidruma + vai nu saldais krējums vai kausētais siers. un tad apcep tosterī kādu no graudu maizēm, salauza gabaliņos un uzmet šķīvī pa virsu+ zaļumi, kādi nu kuram garšo. tādu pašu taisa ar spinātiem vai ķirbjiem (ķirbjiem labi iet klāt drusku karija un apcepts sīpols, kurš blenderējas kopā ar ķirbi). un vasarā baltā ukraiņu aukstā zupa, kur kefīrs+drusku ūdens - iemaisa svaigu gurķi, zaļos lokus un dilles, vārītus kartupeļus un olu. citi liek arī gaļu klāt vai marinētu gurķi, es nenovahttps://www.blogger.com/profile/16370780659053004933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-83140504103451502562012-06-17T20:48:24.711+02:002012-06-17T20:48:24.711+02:00nu tad varu piedaavaat burkaanu zupu ar ingveru, z...nu tad varu piedaavaat burkaanu zupu ar ingveru, zaljo leecu zupu ar bruuninaato karija sviestu, vasaraa iipashi garshiiga ir kabachu zupa, dazhreiz (bet ljoti reti, jo tad arii pati vaaru buljonu), kad ir veesi, var sanjemties vistas zupai. un veel jau ir kvantums ar - pasautee katlinjaa siipolu, piemet kjiploku un anything (ingveru), tad maajaas esoshos daarzenjus (burkaanus, kjirbjus,kartupeljus, selerijas sakni, peetersiilja sakni...), sarkanaas leecas, kaadu garshvielu (papriku, kuminu, kariju, smoked paprika), saali, piparus, uudeni un vaara, kameer miixts, sablenderee. <br /><br />LauraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-89993291261213887162012-06-17T17:44:52.653+02:002012-06-17T17:44:52.653+02:00Nav taa, ka tikai galjas, bet uz visaadiem aazijas...Nav taa, ka tikai galjas, bet uz visaadiem aazijas tomjumiem man nav pagaidam iedvesmas. Eiropas vai Asv vegetaras zupas varbut ari var meginaat.Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-35875386754626072872012-06-17T13:04:37.284+02:002012-06-17T13:04:37.284+02:00tevi interesee galjas zupas? es vaaru gandriiz tik...tevi interesee galjas zupas? es vaaru gandriiz tikai vegjetaaraas...<br /><br />Laura LAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-87212544626812022642012-06-17T13:01:38.577+02:002012-06-17T13:01:38.577+02:00Šo komentāru ir noņēmis autors.ms stokerhttps://www.blogger.com/profile/16808337585839415716noreply@blogger.com